- 15 Ağustos 2020
- 336
- 305
- 53
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Günde 9 litre sıvı çok fazla olmuş o zaman..Malesef yanlis bir uygulama oldu ve ben mahfoldum ...75 kilo ile girdim hastaneye bana günde 5 litre serum yüklediler birde bol su iç dediler, bir 4 litrede ben içtim ama yaptığım idrar sade 500 CC idi ..1 ay yatalak gibi yattım o serumlar vücudumda ödem yaptı heryerim ama heryerim şişti bundan ötürü normal doğum yapamadım 100 kg mi astım 1 ay içinde ...rahim agzim ödemden kapandı bir ayı gibi ayaklarımı aça aça ancak yureyebildim zorla..ameliyatımida öyle kotu yapmışlar ki organlarım hep yapışmış birbirine yoğun bakımda kaldım vs ..vücudum bozuldu düzelteceğim diye deli gibi spor yapsamda eski güzellik gibi olmadı catlaklar kaldı ama cok şükür bunada tabiki.. çatlaklarıma aldirmamaya çalışıyorum.. ama başlarsa psikolojim çok bozuldu...ve organlarım yapıştığı için gebeliklerim çok tehlikeli sorunlu geçiyor melesef ,
Sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım Dr hastaneye gitmen gerek dedi sonuçlar baya kötü çıktı..ama enfeksiyon değil enfeksiyon olsa yanma olurdu bu farklı bir acı
Telaş yaptım sağlık ocağına gittim işte sonuçlar baya kötü çıktı hemen Dr git dedi korkuttu beni...sonra çoluk çocuk var malum gitmedim pzt iyilesmezsem gideyim dedim...o zamana kadarda sabah aç karına elma sirkesi içtim akşam yatmadan önce içtim...birde en az 3 litre su içtim bol bol içtim suyu ve azaldı 2 gün içerisinde tamamen iyileştim elhamdülillahMerhaba konu biraz eski ama aktif olduğunuzu gördüm sormak istedim aynı durumu bu sabah yaşamaya başladım size ne dediler geçti mi? Geçmişte size yorum yapmışım daha önce yaşadım bu tarz diye 2.oluyor da birazdan gidicem doktora
Çok geçmiş olsun benim de baya bişey varmış iğne yazdı doktorTelaş yaptım sağlık ocağına gittim işte sonuçlar baya kötü çıktı hemen Dr git dedi korkuttu beni...sonra çoluk çocuk var malum gitmedim pzt iyilesmezsem gideyim dedim...o zamana kadarda sabah aç karına elma sirkesi içtim akşam yatmadan önce içtim...birde en az 3 litre su içtim bol bol içtim suyu ve azaldı 2 gün içerisinde tamamen iyileştim elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?