- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
- Konu Sahibi halacocuksun
Kum ozaman. Yarın sonucu yaz bize deİdrardan geldiğine eminim ..rahimden gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kum ozaman. Yarın sonucu yaz bize deİdrardan geldiğine eminim ..rahimden gelmiyor
Bilmiyorum daha önce yaşamadım ..annem yaşamış ama onda pıhtı gelmemiş birde sırt ağrısı yan ağrısı olmuş bende onlar yokKum döküyor olabilir misiniz?
o zaman doktorunu yada tedavısını begenmedıgın o hastanelere gıtme yok mu baska hastane. Ona gıt aksatma sakın. Madem thlıl yaptırdın ve kotu cıktı. Hıııc zamn kaybetmene luzum yok.İdrardan geldiğine eminim ..rahimden gelmiyor
Herşey olabilir bir baksınlar bobreklerine dedi ..malum günümüzde hastalıklar çoğaldı dediNeyden suphelendı?
Hep aynı şey olacak diye düşünmeyin.Bilmiyorum daha önce yaşamadım ..annem yaşamış ama onda pıhtı gelmemiş birde sırt ağrısı yan ağrısı olmuş bende onlar yok
Malesef yanlis bir uygulama oldu ve ben mahfoldum ...75 kilo ile girdim hastaneye bana günde 5 litre serum yüklediler birde bol su iç dediler, bir 4 litrede ben içtim ama yaptığım idrar sade 500 CC idi ..1 ay yatalak gibi yattım o serumlar vücudumda ödem yaptı heryerim ama heryerim şişti bundan ötürü normal doğum yapamadım 100 kg mi astım 1 ay içinde ...rahim agzim ödemden kapandı bir ayı gibi ayaklarımı aça aça ancak yureyebildim zorla..ameliyatımida öyle kotu yapmışlar ki organlarım hep yapışmış birbirine yoğun bakımda kaldım vs ..vücudum bozuldu düzelteceğim diye deli gibi spor yapsamda eski güzellik gibi olmadı catlaklar kaldı ama cok şükür bunada tabiki.. çatlaklarıma aldirmamaya çalışıyorum.. ama başlarsa psikolojim çok bozuldu...ve organlarım yapıştığı için gebeliklerim çok tehlikeli sorunlu geçiyor melesef ,Kim sizi niye mahvediyor ben onu anlamadım tam? Gebelikte yanlış tedavi falan mı oldu?
Herhangi bir hastanenin aciline bi gitseydiniz detaylı bakıyorlar çünkü hastanede idrara sağlık ocağında detaylı bakılmıyor diye biliyorum kızımın idrarını sağlık ocağına götürmüştüm idrarda hala iltihap olunca hastaneye yeniden gitmiştik idrar kültürüne falan bakıyorlar lütfen aksatmayın yarın bile gitseniz olur illaki pazartesiyi beklemenize gerek yok zaten Üroloji bölümüne çıkmanız gerekir derlerse pazartesi Ürolojiye gidersinizSağlık ocağına bu sabah gittim Dr sonuçları görünce hemen Dr git bekleme dedi ama gitmedim ben
Çok çok geçmiş olsun ama bu nasıl bir hastane yahu Dava falan açsaydınız ,insan bu hale getirilir mi? Çok normal korkmanız o zaman ,resmen travma şu yaşadıklarınız.Malesef yanlis bir uygulama oldu ve ben mahfoldum ...75 kilo ile girdim hastaneye bana günde 5 litre serum yüklediler birde bol su iç dediler, bir 4 litrede ben içtim ama yaptığım idrar sade 500 CC idi ..1 ay yatalak gibi yattım o serumlar vücudumda ödem yaptı heryerim ama heryerim şişti bundan ötürü normal doğum yapamadım 100 kg mi astım 1 ay içinde ...rahim agzim ödemden kapandı bir ayı gibi ayaklarımı aça aça ancak yureyebildim zorla..ameliyatımida öyle kotu yapmışlar ki organlarım hep yapışmış birbirine yoğun bakımda kaldım vs ..vücudum bozuldu düzelteceğim diye deli gibi spor yapsamda eski güzellik gibi olmadı catlaklar kaldı ama cok şükür bunada tabiki.. çatlaklarıma aldirmamaya çalışıyorum.. ama başlarsa psikolojim çok bozuldu...ve organlarım yapıştığı için gebeliklerim çok tehlikeli sorunlu geçiyor melesef ,
Senin yorumunla rahatladım çok şükür ya ..aynı belirtiler sirke ve su içmeye devam edeyim o halde Allah razı olsunCanım sakin ol bu bende bu durum 3 yıl önce oldu ve her ay neredeyse yaşadım afedersiniz ama idrarım bildiğin kandı peçeteye pıhtı geliyordu ve sonuç idrar yolu enfeksiyonu, yanma yok o idrar yaparken nasıl acı anlatamam.
Hemen bir antibiyotik 3. İçmeden sonra düzeliyor ve tabiii deli gibi su iç pazartesiye kadar suyla bile halledebilirsin bu durumu hafif üşüme titreme yapabilir korkma
Aradan baya geçti ama dava açmayı bende düşünüyorum kendimi biraz güçlü hissedip hayatımı tamamen rayına sokuncaÇok çok geçmiş olsun ama bu nasıl bir hastane yahu Dava falan açsaydınız ,insan bu hale getirilir mi? Çok normal korkmanız o zaman ,resmen travma şu yaşadıklarınız.
Bende çok korkuyodum ve bu sebepten rahat 3 4 kez doktora gitmiştim aynı sen gibi ama benim yanmam yok diyordum ama ultrosonda idrar tahlilinde bariz enfeksiyon vardı ve hiç bi belirti vermeden birden başlardı idrarımı yapmak için lavaboya girdiğim de birden ağrılı ve kanlı idrar doğruuu hastaneye sonra.Senin yorumunla rahatladım çok şükür ya ..aynı belirtiler sirke ve su içmeye devam edeyim o halde Allah razı olsun