• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pyro clinice erken gebelik testi

ee1997

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
55
16
3
27
Adetime 4 gün kala artimed kaset test yaptım ilk sıradaki. Sonra productor yaptım çizgi zor gözüküyor. Bugünde pyro clınıce test yaptım en alttakı. Yarın adet olmam gerekiyor Sizceee ???? Çatlıyorum resmen

Eklentiler

• IMG_2038.jpeg
    IMG_2038.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_2037.jpeg
    IMG_2037.jpeg
    41,6 KB · Görüntüleme: 45
Adetime 4 gün kala artimed kaset test yaptım ilk sıradaki. Sonra productor yaptım çizgi zor gözüküyor. Bugünde pyro clınıce test yaptım en alttakı. Yarın adet olmam gerekiyor Sizceee ???? Çatlıyorum resmen
Görünüyor kan testi ile netleştirin gözünüz aydın♥️

Testlerin yanlış sonuç verdiğini yazan çok kişi olmuş. Biliyorum mantıklı olan kan vermek ama insan yinede burda paylaşıp umut arıyo

1 yıl 2 aydır evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz. Kadın doğuma hiç muayene olmamıştım rutin bi muayene oldum 2 ay önce. Bi problem yok 1 yıl içinde olmazsa gelin demişti. Eğer sonucum pozitif olursa inşallah doğal yolla olmuş olcakkk 😍

1 yıl 2 aydır evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz. Kadın doğuma hiç muayene olmamıştım rutin bi muayene oldum 2 ay önce. Bi problem yok 1 yıl içinde olmazsa gelin demişti. Eğer sonucum pozitif olursa inşallah doğal yolla olmuş olcakkk 😍
Gözünüz aydın inşallah bebiş sizinledir😍🤲🏻♥️

Kızlarrrrrr bi bakın bugün yine farklı bi test yaptım pozitif çıktı çok heycanlıyımmmmm

Çalışıyorum :( acildede gebelık için kan almıyolar. Ağrıların var felan dıcem ama sıra beklıcem akşam :( Eşime belli etmemem laazım Allahım inşallah yanılmıyorumdur :))

Back