Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pyro clinice erken gebelik testi
- Konu Sahibi ee1997
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Kasım 2024
- 16
- 1
- 1
- 23
Görünüyor kan testi ile netleştirin gözünüz aydınAdetime 4 gün kala artimed kaset test yaptım ilk sıradaki. Sonra productor yaptım çizgi zor gözüküyor. Bugünde pyro clınıce test yaptım en alttakı. Yarın adet olmam gerekiyor Sizceee ???? Çatlıyorum resmen
İnşallahhhjGörünüyor kan testi ile netleştirin gözünüz aydın
Doğal yollarla mı olduİnşallahhhj
Gözünüz aydın inşallah bebiş sizinledir1 yıl 2 aydır evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz. Kadın doğuma hiç muayene olmamıştım rutin bi muayene oldum 2 ay önce. Bi problem yok 1 yıl içinde olmazsa gelin demişti. Eğer sonucum pozitif olursa inşallah doğal yolla olmuş olcakkk
Hemen kan ver benceKızlarrrrrr bi bakın bugün yine farklı bi test yaptım pozitif çıktı çok heycanlıyımmmmm
Ay inşallah haber alınca yaz hemenÇalışıyorum acildede gebelık için kan almıyolar. Ağrıların var felan dıcem ama sıra beklıcem akşam Eşime belli etmemem laazım Allahım inşallah yanılmıyorumdur :))
Yaa gözün aydın sağlıkla al kucağına bebişini240,99 çıktı sonucummm
İnşallahhhhhhAllah razı olsunnnn isteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun inşallahhhhhh