- 19 Kasım 2024
- 54
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi hayallerim_gercekoldu
pyro clınıce erken gebelik testi ilişkiden 7 gün sonra doğru sonuç verir mi daha önce yapan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun aldığım testte yazan yazıyı yüklüyorum canım bana da çok saçma geldi satış pazarlama yapacağız diye yazdıkları şeye bak.En alttaki kırmızı yazıyı okur musunİlişkiden 7 gün sonra kan testi bile doğru sonuç vermez çünkü bebek ortalama 9-12 günde tutunur. İlişkiden 9 gün sonra test yaptığınızda pozitif sonuç alma ihtimali olabilir
Bu hangi testBugun aldığım testte yazan yazıyı yüklüyorum canım bana da çok saçma geldi satış pazarlama yapacağız diye yazdıkları şeye bak.En alttaki kırmızı yazıyı okur musun
Doğru söylüyorsunuz acele etmemek gerekİlişkiden 7 gün sonra kan testi bile doğru sonuç vermez çünkü bebek ortalama 9-12 günde tutunur. İlişkiden 9 gün sonra test yaptığınızda pozitif sonuç alma ihtimali olabilir
Bu artmed yenilenmiş öyle dedi eczacı istemedim çünkü dedim çok yanlış pozitif veriyormuş yok yenilendi falan dedi arkasını da attım. Bakalım sonuca göre haber veririm sizlere pazartesi kasettestyapicam varsa zaten çıkar tabi adet olmazsam o zamana kadarBu hangi test
Burda okuduğum bazı yorumlarda kaset testte daha çabuk sonuç alan da var sanki kaset daha güvenilir gibi geldiBu artmed yenilenmiş öyle dedi eczacı istemedim çünkü dedim çok yanlış pozitif veriyormuş yok yenilendi falan dedi arkasını da attım. Bakalım sonuca göre haber veririm sizlere pazartesi kasettestyapicam varsa zaten çıkar tabi adet olmazsam o zamana kadar
Evet canım ama silik çizgi hep bi acaba dedirtiyor şu kafadan atıp bejleyemiyirum en büyük hatam bu vallaBurda okuduğum bazı yorumlarda kaset testte daha çabuk sonuç alan da var sanki kaset daha güvenilir gibi geldi
Benim de elimde şu an kaset var her an yapabilirim dayanamayıp ama sabah erken gebelik testi yaptım negetifti zatenEvet canım ama silik çizgi hep bi acaba dedirtiyor şu kafadan atıp bejleyemiyirum en büyük hatam bu valla
Yapmazsak olmuyor yapsak olmuyor ne zor durumBenim de elimde şu an kaset var her an yapabilirim dayanamayıp ama sabah erken gebelik testi yaptım negetifti zaten