• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pyro clınıce Erken gebelik testi

İlişkiden 7 gün sonra kan testi bile doğru sonuç vermez çünkü bebek ortalama 9-12 günde tutunur. İlişkiden 9 gün sonra test yaptığınızda pozitif sonuç alma ihtimali olabilir 🌸

İlişkiden 7 gün sonra kan testi bile doğru sonuç vermez çünkü bebek ortalama 9-12 günde tutunur. İlişkiden 9 gün sonra test yaptığınızda pozitif sonuç alma ihtimali olabilir 🌸
Bugun aldığım testte yazan yazıyı yüklüyorum canım bana da çok saçma geldi satış pazarlama yapacağız diye yazdıkları şeye bak.En alttaki kırmızı yazıyı okur musun

Eklentiler

• Screenshot_20241122-161101~2.png
    Screenshot_20241122-161101~2.png
    585 KB · Görüntüleme: 71
Bu artmed yenilenmiş öyle dedi eczacı istemedim çünkü dedim çok yanlış pozitif veriyormuş yok yenilendi falan dedi arkasını da attım. Bakalım sonuca göre haber veririm sizlere pazartesi kasettestyapicam varsa zaten çıkar tabi adet olmazsam o zamana kadar

Eklentiler

• Screenshot_20241122-161637~2.png
    Screenshot_20241122-161637~2.png
    600,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu artmed yenilenmiş öyle dedi eczacı istemedim çünkü dedim çok yanlış pozitif veriyormuş yok yenilendi falan dedi arkasını da attım. Bakalım sonuca göre haber veririm sizlere pazartesi kasettestyapicam varsa zaten çıkar tabi adet olmazsam o zamana kadar
Burda okuduğum bazı yorumlarda kaset testte daha çabuk sonuç alan da var sanki kaset daha güvenilir gibi geldi

Back
X