L Laven Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2010 4 0 36 Çanakkale 21 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Laven #1 Evinde pvc yer döşemesi kullanan varmı?Eğer varsa memnun mu değilmi?Çok acil bana bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden herkese teşekkürler...
Evinde pvc yer döşemesi kullanan varmı?Eğer varsa memnun mu değilmi?Çok acil bana bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden herkese teşekkürler...
L Laven Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2010 4 0 36 Çanakkale 21 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Laven #2 :84:neden kimse cevap yazmıyor.Lütfen yardım edin.Tavsiyelerinizi bekliyorum
Y yorgun savaxsxçxix Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2007 7.543 24 158 İstanbul 2 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Laven #3 maalesef şimdi gördüm. geç olacak tabii ama merak eden başka arkadaşlar da olursa, pvc yer döşemesiyle laminant parke arası parça parça yapıştırılan ser laminant döşetmiştik biz 1 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz, üzeri pütürlü muşamba gibi değil.
maalesef şimdi gördüm. geç olacak tabii ama merak eden başka arkadaşlar da olursa, pvc yer döşemesiyle laminant parke arası parça parça yapıştırılan ser laminant döşetmiştik biz 1 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz, üzeri pütürlü muşamba gibi değil.