Bebek İkinci El Puzzle ve bingo oyunu

HAYATOMUR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
262
6
48
Merhaba,

Çeşitli puzzlelar var.

1.resimdeki fare, araba ve ucak, tanesi 4 tl, digerlerinin tanesi 3 tl, dördünü birden alırsanız 10 tl.
2. ve 3. resimdeki aynı. Bİngo oyunu, iki kişi oynayabiliryor, tablasını ilk tamamlayan kazanıyor, almanyadan geldi, eksik parcası yok, 7 tl.
4.resimdeki hayvanları yerine koyuyorsunuz, ahsap puzzle. 7 tl
5.resimdeki iki puzzle hayvanları ve nesneleri yerine koyuyorsunuz, tanesi 4 tl.

Hepsi keyifli puzzlelar.

merhaba bıngo oyununu ben almak ıstıyorum yalnız oyunun mantıgı nasıl neye gore tamamlıyoruz bırde tablası nasıl bıraz anlatırsanız ben almakıstıyorum

merhaba,

bingo oyunu: iki kişi ile oynanıyor. Kücük ahsap kareler kapatılıyor, teker teker acılıyor. Tablasını ilk tamamlayan kazanıyor. Bir cesit memory kart gibi.

merhaba,

bingo oyunu: iki kişi ile oynanıyor. Kücük ahsap kareler kapatılıyor, teker teker acılıyor. Tablasını ilk tamamlayan kazanıyor. Bir cesit memory kart gibi.

ben bingo oyununu almak istiyordum ya tulumun yanına ekletmeyi nasıl unuttum

Hadi ya, hiç aklıma gelmedi teklif etmek. Baska bir seye ihtiyacınız var mı? yogurt makinem var bi de. bi de masal anlatan ayı var. ne dersiniz?sevgiler

Hadi ya, hiç aklıma gelmedi teklif etmek. Baska bir seye ihtiyacınız var mı? yogurt makinem var bi de. bi de masal anlatan ayı var. ne dersiniz?sevgiler

canım yeni gördüm msjı. onlara ihtiyacım yok ama tekrar bir alışverişimiz olursa bingo oyununu almak isterim tabi kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…