Çocuk Hastalıkları Pütürsüz kaka

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elif1700

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
41
9
86
29
Merhaba arkadaşlar 2 aylık bebeğim var ve ben diyetisyenle birlikte diyete başladım ama o zamandan beri pütürsüz kaka yapıyor bebişim. Pütürlü kaka yapınca kilo alır dediler şimdi almıyor mudur?

Merhaba arkadaşlar 2 aylık bebeğim var ve ben diyetisyenle birlikte diyete başladım ama o zamandan beri pütürsüz kaka yapıyor bebişim. Pütürlü kaka yapınca kilo alır dediler şimdi almıyor mudur?
Telepatiyle bebeğin aylık kilo artışını ölçemeyeceğimize göre nerden bilelim

Bir aylık bi süreç değil bu yoksa bizde biliyoruz onu boş yapma
Ben sizin terbiye seviyenizi sormadım ki boş yapma mertebesinde belli ediyorsunuz
Kahve telvesinde kaka falı mı okuyacaz ne bilelim bebek kilo alabiliyor mu alamıyor mu
Doktor denen birşey var dimi, ona sorsanıza kafanıza göre takılacağınıza

Niye bu kadar gerginsiniz ya 😂 bebiş daha solid yemeye başlamamış ki sadece anne sütü alan bebekte pütürlü kaka nasıl olsun?

Ben sizin terbiye seviyenizi sormadım ki boş yapma mertebesinde belli ediyorsunuz
Kahve telvesinde kaka falı mı okuyacaz ne bilelim bebek kilo alabiliyor mu alamıyor mu
Doktor denen birşey var dimi, ona sorsanıza kafanıza göre takılacağınıza
Yok kız tarot boyda söylüyo ona giderim artık doktor mu kaldı

İlk altı ay çiş daha önemli. Günde ortalama 5 bez değiştiriyorsaniz karnı iyi doyuyor demektir. Kaka ishal gibi mukusluysa o sıkıntı. Fotoğrafını çekip doktorunuza gösterin yine de. Bir de gerginliğe gerçekten lüzum yok.

Back