- 12 Temmuz 2006
- 56.638
- 217.426
- 1.223
- 52
kızlar gülüp eğleniyorsunuz ne güzel de, olay gerçekten çok ciddi.
adam bilmem ne hava sahasına füzelerini yığdı ve bunu da sırf gösteri olarak yayınladı, kırmızı hattı çizdi. ne iletişim kurmak isteyenlere cevap veriyor ne bişey. yani haberlerde dinlediğim kadarıyla bunun anlamı da, ben artık seni ne zaman vururum, ne zaman füze atarım bilmeme, bunu bekleyebilirsin demek oluyormuş. allah korusun savaş çıkartmaya çalışıyor bu pislik rusya. o olmasa bile doğalgazı kesse tüm kış soğukta mahvoluruz. yani durum gerçekten çok ciddi ve korkmaya başladım açıkcası![]()
Rusya ülke sınırı Ortadoğu'da mı? Tamam Işid için Suriye'ye yardım ediyordu, baştan iyi hoştu fakat sınırımızda ne işi vardı? Bunlar artistik gösteriler, halkına karşı gövde gösterisi yapacak tabii ki, füze atarsa savaş sebebidir, ki emin olun Ortadoğu'da hükümranlık kurmaya kalkarsa yedirmezler, en başta İsrail ayağa kalkar, İsrail ayağa kalkarsa Amerika harekete geçer, o harekete geçince Amerika müttefikleri de hani bana der.
Doğalgazı kessin, soğuktan donmaz kimse, çok çok soba yakılır. Ülke olarak sırf Rusya'nın kaprisleri için boyun eğmektense 1 kış battaniye altında durumu idare etmek iyidir.
Çünkü bu olayda biz sonuna kadar haklıyız, sırf denemek için sınırımıza yollandı o uçak, bakalım ne yapacağız diye, zira devletimiz sınır ihlalinde yapacaklarını söylemişti, vurmasaydık bir sonraki tacizi daha ileri boyutta olabilirdi, neden İsrail'in hava sahasını ihlal etmiyor, edemez çünkü.
Güç gösterisi yapmak istedi hava sahamıza girerek, ABD-Rusya-Çin etrafında toplanıyor ülkeler, Çin ve Rusya kanka, Ortadoğu'da da kankalarını çoğaltma derdinde Rusya, çünkü ne yazık ki 3. dünya savaşı çıkabilir ve çıkacağı yer Ortadoğu, ne kadar çok kankan olursa o kadar çok pay alırsın derdinde hepsi.
Ve biz gerçekten güçlü bir ülke olmak zorundayız, bugün bize boncuk dağıtanlar yarın Ortadoğu'yu ele geçirince sırtımızdan bıçaklayacaklar.