• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Putin, özür ve uçağın parasını istedi!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Putin: Türkiye özür dilemedi

Türk hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen uçakla ilgili Rusya Devlet Başkanı Putin'den bir açıklama daha geldi. Vladimir Putin Türkiye'nin ilişkileri kasten çıkmaza sürüklediğini savundu. Putin düşürülen uçakla ilgili Türkiye'den henüz bir özür gelmediğini söyledi.
Capture.webp

Sitene Ekle
Türk hava sahasını ihlal eden ve uyarılara aldırış etmemesi üzerine vurulan Rus uçağıyla ilgili Rus lider Putin'den bir açıklama daha geldi.

Reuters haber ajansına göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye yönetiminin Rusya Türkiye ilişkilerini kasten çıkmaza sürüklediğini savundu. Putin "Rus-Türk ilişkilerini çıkmaza sürüklemek istiyorlar gibi görünüyor. Buna üzülüyoruz." ifadesini kullandı.

Ankara'dan henüz anlaşılır bir açıklama yapılmadığını söyleyen Vladimir Putin "Uçağımızın düşürülmesi uluslararası hukuka aykırı bir olaydı. Ankara'dan da bu konuda henüz anlaşılır bir açıklama duymadık. Bizden özür dilenmediği gibi kimse bize zararın telafi edileceğini ya da suçluların cezalandırılacağını söylemedi." şekilinde konuştu.

Putin ayrıca "Terörle mücadelede partner saydıklarımızın bizi sırtımızdan haince bıçaklamasını kesinlikle açıklanamaz buluyoruz" dedi.

http://www.milliyet.com.tr/putin-den-flas-turkiye-aciklamasi/dunya/detay/2154074/default.htm

Koskoca Putın K*çı Kırık bi uçağın parasını mı ıstemış :)

Putin: Türkiye özür dilemedi

Türk hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen uçakla ilgili Rusya Devlet Başkanı Putin'den bir açıklama daha geldi. Vladimir Putin Türkiye'nin ilişkileri kasten çıkmaza sürüklediğini savundu. Putin düşürülen uçakla ilgili Türkiye'den henüz bir özür gelmediğini söyledi.
Eki Görüntüle 1700862

Sitene Ekle
Türk hava sahasını ihlal eden ve uyarılara aldırış etmemesi üzerine vurulan Rus uçağıyla ilgili Rus lider Putin'den bir açıklama daha geldi.

Reuters haber ajansına göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye yönetiminin Rusya Türkiye ilişkilerini kasten çıkmaza sürüklediğini savundu. Putin "Rus-Türk ilişkilerini çıkmaza sürüklemek istiyorlar gibi görünüyor. Buna üzülüyoruz." ifadesini kullandı.

Ankara'dan henüz anlaşılır bir açıklama yapılmadığını söyleyen Vladimir Putin "Uçağımızın düşürülmesi uluslararası hukuka aykırı bir olaydı. Ankara'dan da bu konuda henüz anlaşılır bir açıklama duymadık. Bizden özür dilenmediği gibi kimse bize zararın telafi edileceğini ya da suçluların cezalandırılacağını söylemedi." şekilinde konuştu.

Putin ayrıca "Terörle mücadelede partner saydıklarımızın bizi sırtımızdan haince bıçaklamasını kesinlikle açıklanamaz buluyoruz" dedi.

http://www.milliyet.com.tr/putin-den-flas-turkiye-aciklamasi/dunya/detay/2154074/default.htm
Parasınımı istedii...ay bi gülme geldi bana...

Ya haber doğruysa bu habere ancak gülmek gerek hem geleceksin ihlal yapacaksın sonra da özür bekleyeceksin dünya da rusya da şaşkın tabı alışmışlar türkiye nin sessizliğine... Ses çıkartınca şaşkına döndüler nasıl olur diye... Savaş ilan edemeyeceğine uluslararası hukukta haklı çıkamayacağına göre sayın putin ancak pitbullputin olur havlarsın..!

Pişkinlikte son nokta. Allah allah düşündüm bulamadım bana başka bir lideri hatırlattı pişkinliğin bu kadarı ama kim :-)

aklıma bdv de açılan bir konuları getirdi bu kız adamla çay içmiş bu işin olmayacağı anlaşılınca adam çayın parasını istemiş

birde nişan atılınca isteme gününde çiçek ve çikolatayı bile geri isteyen erkek tarafı cimriliği modunda:KK53::KK70:

:KK70::KK70::KK70:
Ne özürü ne parası, siz bizim hava sahasını ihlal ettiniz, asıl sizin özür dilemeniz lazım, asıl siz uçağınızı kovalarken çıkan masrafı ödeyin, biz Işid ve Suriye'de yaşananlar yüzünden sınır ihlalinde yapacaklarımızı net olarak söylemiştik, bile bile sınamaya kalktınız.

Son düzenleme:
ihlal yaptıklarınıda kabul etmiolarki :) oyüzden istiolar :))

Putin sinsi bir başkandır.
Konuyu uçağın parasına çekip bence alavera dalavera kapatmaya çalışıyor. Altında kendi çıkarları var kaçınılmaz ama Rusya'nın kin deferine bir sayfa açmış olduk. Bakalım acısı ne zaman çıkar.

Yavuz hirsiz ev sahibini bastirir misali:KK70:

Putin'cim ayagini denk al bak Bulent Ersoy o beni taniyor mu diye sormus. Bi tanitmaya kalkarsa kendini yalvarirsin Turkiye'ye alin sunu basimdan diye. Kasinma yavrucum aranma ;)

kızlar gülüp eğleniyorsunuz ne güzel de, olay gerçekten çok ciddi.
adam bilmem ne hava sahasına füzelerini yığdı ve bunu da sırf gösteri olarak yayınladı, kırmızı hattı çizdi. ne iletişim kurmak isteyenlere cevap veriyor ne bişey. yani haberlerde dinlediğim kadarıyla bunun anlamı da, ben artık seni ne zaman vururum, ne zaman füze atarım bilmeme, bunu bekleyebilirsin demek oluyormuş. allah korusun savaş çıkartmaya çalışıyor bu pislik rusya. o olmasa bile doğalgazı kesse tüm kış soğukta mahvoluruz. yani durum gerçekten çok ciddi ve korkmaya başladım açıkcası :KK43:

Uçagı çok değeli ise,uluslar arası kurallara uyup sınır ihlalı yapmasaymış :)

Back