- 5 Mart 2024
- 312
- 261
- 18
- Konu Sahibi littleemom
-
Uzun yolculuk çok yaptık 6 aya kadar ve hepsinde puset kullandık. 6 aydan sonra oto koltuğuna geçtik. Şahsi düşüncem pusette oturan oto koltuğunda da oturur. Benzer çünkü. O yüzden alışmakta zorluk çekmezsiniz gibi. Ama sanki şuan oto koltuğu için erken olabilir.Merhaba anneler,
Bebeğim 3,5 aylık. Arabada puset kullanıyoruz şu an ama sanki çok konforlu olmuyor. Otokoltuk almayı düşünüyorum kullanmak için erken mi? Ne zaman kullanmaya başladınız. Hangi markaları tavsiye edersiniz? Yoyko markasının 360 dönenlerinden almayı düşünüyorum.
Etrafımdaki bazı anneler bebekleri biraz büyüdükten sonra kullanmaya başlamış benim çocuğum sevmedi oturmadı diyorlar öyle bir şey de yaşamak istemem küçükten alıştırmak mı lazım?
Bakayım bu markaya da teşekkür ederimMaxicosi bizimki 5 aylikken baslamistik
Ben 7.ayda başladım bebeğim zayıf bebek. Kraft spin tercih ettim 1 seneye yakın oldu hafif sallama hissediyorum ama çok seviyor kızım uzun yol da yaptık kısa yol da şuan 5 dklık yola da gitsek yerine oturur . Hiç ağlamadı. Ne kadar erken o kadar iyi terleten kumaş olmasın ona çok dikkat et canımMerhaba anneler,
Bebeğim 3,5 aylık. Arabada puset kullanıyoruz şu an ama sanki çok konforlu olmuyor. Otokoltuk almayı düşünüyorum kullanmak için erken mi? Ne zaman kullanmaya başladınız. Hangi markaları tavsiye edersiniz? Yoyko markasının 360 dönenlerinden almayı düşünüyorum.
Etrafımdaki bazı anneler bebekleri biraz büyüdükten sonra kullanmaya başlamış benim çocuğum sevmedi oturmadı diyorlar öyle bir şey de yaşamak istemem küçükten alıştırmak mı lazım?
O zaman bakayım ben indirimde falan yakalarsam alırım dursun, pusetini seviyor genelde uyuyor yolculuklarda. Siz araç kullanıyor musunuz? Tek yolculuk yaptınız mı hiç bebekle?Uzun yolculuk çok yaptık 6 aya kadar ve hepsinde puset kullandık. 6 aydan sonra oto koltuğuna geçtik. Şahsi düşüncem pusette oturan oto koltuğunda da oturur. Benzer çünkü. O yüzden alışmakta zorluk çekmezsiniz gibi. Ama sanki şuan oto koltuğu için erken olabilir.
Kumaşı hiç hesaba katmamıştım iyi oldu söylemeniz teşekkür ederim.Ben 7.ayda başladım bebeğim zayıf bebek. Kraft spin tercih ettim 1 seneye yakın oldu hafif sallama hissediyorum ama çok seviyor kızım uzun yol da yaptık kısa yol da şuan 5 dklık yola da gitsek yerine oturur . Hiç ağlamadı. Ne kadar erken o kadar iyi terleten kumaş olmasın ona çok dikkat et canım
Yok yapmadım henüz. Neden sordunuzO zaman bakayım ben indirimde falan yakalarsam alırım dursun, pusetini seviyor genelde uyuyor yolculuklarda. Siz araç kullanıyor musunuz? Tek yolculuk yaptınız mı hiç bebekle?
Ben şuan kızımı yerkeştirip öne geçiyorum o da yolu seyrediyor alıştı bensiz oturmaya uzun yola çıkacaksak bazen yanında bazen önde giderim ama mesela 40 dk 1 saat yollarda hep, öndeyim. Alışması için hiçbir şey yapmadım yani zaten sevdi. Cama oyuncak yapıştıranlar varmış. 360 dönmesi terletmemesi arabaya uygun olması ve en önemlisi sağlamlık testleri tam olmalıKumaşı hiç hesaba katmamıştım iyi oldu söylemeniz teşekkür ederim.Bu önemli işte ben de araç kullanıyorum çünkü otokoltuğuna oturmayı sevmeli kendi oturmalı yoksa ilerde sorun olacak benim için
bebişle tek yolculuk yapacağım zamanlar da olacak o yüzden bi zorluğu olur mu diye meral ettimYok yapmadım henüz. Neden sordunuz
Arkadaşlarımdan puset kullanan da yoktu hep arka koltukta kucakta gidiyorlardı bebeklerle onların yerine ben tedirgin oluyordum belki de o yüzden sorun yaşadılar. bizim kız pusetini seviyor umarım sizin gibi olur ilerleyen zamanlardaŞimdi olsa britax romer alırdm daha kalitei
Ben şuan kızımı yerkeştirip öne geçiyorum o da yolu seyrediyor alıştı bensiz oturmaya uzun yola çıkacaksak bazen yanında bazen önde giderim ama mesela 40 dk 1 saat yollarda hep, öndeyim. Alışması için hiçbir şey yapmadım yani zaten sevdi. Cama oyuncak yapıştıranlar varmış. 360 dönmesi terletmemesi arabaya uygun olması ve en önemlisi sağlamlık testleri tam olmalı
Puseti sabitleyip de yolculuk yapabilirsiniz ama tabi oto koltuğu bu konuda çok daha pratik oluyor her zaman sabit olduğu için.bebişle tek yolculuk yapacağım zamanlar da olacak o yüzden bi zorluğu olur mu diye meral ettim
Puseti otokoltuğuna yerleştirmiyorum emniyet kemeriyle sabitleme sistemi var direkt arabanın koltuğuna sabitliyoruz. Otokoltuklar 0-36 ay diye genelde, galiba yatış pozisyonları vs var deneyimlemediğim için emin değilim o yüzden sordum ne zaman kullanmaya başlayabilirim diye aslında.Puseti de oto koltuğuna yerleştiriyorsunuz değil mi? Bizim travel sistem var, izofixle arabaya bağlanan bir mekanizması var, puseti de oraya takıp kullandık. 8 ay gibi de normal oto koltuğuna geçtik. 3.5 aylık bebekler için özel oto koltuğu var mı bilmiyorum, daha oturamıyorlar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?