Lekeler, Çiller Pürüzsüz, lekesiz cildi olan neler yapiyorsunuz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Sadece-Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
241
336
Merhaba arkadaslar,

Aramizda pürüzsüz lekesiz cildi olan var mi merak ettim. Varsada neler yapiYorsunuz? Fondoten ve pudra kullanmadan disari cikabilenlere artik cok özeniyorum. Pudra sürmeswn cikamiyorum cünkü sivilce lekelerim acik tente cok belli ediyor kendini. Ama pudra kullansikca dahada kötüledi sanki.

Ben.
Cikdim cok güzel.
Bakimim şöyle:
Sabah akşam kecisütü sabununla yıkıyorum. Nemlendirici sürüyorum.
Haftada bir Maske ve Serum.

En önemlisi beslenme ve su.

Bana doktor ducray in bir kremini vermişti hem leke giderici bir ürün. Benim hafif lekem de tam kazayağı denilen yerde. Bir kaç aydır sürüyorum ama bu sefer de kırışıklık olmaya başladı .Acaba oraya sürülmemesi mi gerekiyordu? Ben de bunu sorayım bilgisi olanlara.

aspirin kullanin .ve makyajdan uzak durmaya calisin mumkunse. aspirin her sekilde sivilceyi akneyi gideriyor. 4 tane aspirini havanda iyice toz haline getirip limon suyuyla yuzunuze surebileceginiz kivama getirin. ne cok kuru nede cok sulu olmasin.inanin etkisini gorursunuz. haftada 2 kez yapsaniz yeterli. birde diger bi yontem soganin suyunu cikarin ve elma sirkesiyle karistirin yuzunuze surun ve yarim saat bekleyip yikayin.etkisini cok iyi goreceksiniz. Allahima sukur 4 yildir fondeten tarzi seyler kullanmiyorum kesinlikle.

Bende elma sirkesini önerebilirim lekeler icin gercekten faydasini görürsünüz. Pamukla sürüp yikiyorum nemlendirici sürüyorum. Ama 2 yil once cildime cok takmistim lekeler vardi o zaman da yumurtanin akı bal ve limonu karitirip haftada bir uyguluyordum onun da faydasi cok oldu

Merhaba arkadaslar,

Aramizda pürüzsüz lekesiz cildi olan var mi merak ettim. Varsada neler yapiYorsunuz? Fondoten ve pudra kullanmadan disari cikabilenlere artik cok özeniyorum. Pudra sürmeswn cikamiyorum cünkü sivilce lekelerim acik tente cok belli ediyor kendini. Ama pudra kullansikca dahada kötüledi sanki.
Aleovera bitkisini gece latmadan önce sürüp sabah yıkıyordum bi ara çok düzenli kullanırsan inanılmaz etkisi var. Bide sürekli güneş koruyucu kullandım.

Bende elma sirkesini önerebilirim lekeler icin gercekten faydasini görürsünüz. Pamukla sürüp yikiyorum nemlendirici sürüyorum. Ama 2 yil once cildime cok takmistim lekeler vardi o zaman da yumurtanin akı bal ve limonu karitirip haftada bir uyguluyordum onun da faydasi cok oldu
Katılıyorum elma sirkesi+maden suyu karışımı çok yararlı lekeler için.

X