• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pürüzsüz bacakları olanlar gelsin :(

EliffVVav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.609
1.055
83
Evet arkadaşlar nasıl oluyor o pürüzsüz bacaklar :(
Hep mini şortlara özeniyorum ama dizlerimin üzerinde giyebilmiş değilim. Yani çok büyük yaşlı kadınlardaki bacaklar gibi Benim bacaklarım . Diz kısmının arka tarafında bir çok kılcal damar izi var . Yine bacağımın yer yer her yerinde var .
Fakat dışarıda gördüğüm bacaklar niye öyle değil 🤔:KK51: bacak makyajı falan mı var ? Fondöten mi sürüyorlar:skandal:
Bende istiyorum 🥺

yok artık bacak makyajı diye bir şey var mı gerçekten :KK53:
kılcal damarlar varis değil mi ? doktora gittiniz mi?

Ben de çok özeniyorum kaymak gibi pürüzsüz bacaklara. Ne kadar epilasyon yapsam da öyle olmuyorlar 🙄🙄
İşte nasıl oluyor o kaymak bacaklar , ciddem bi sırrı var mu . Zamanında bi araştırmıştım çorap gibi duran bacak spreyi vardı 🤔

geceleri bio-oil sürüyorum, kız arkadaşlarım bayılıyor açıkcası parlıyor diyolar :))) amaaan çokta onemli değil açıkcası.

Bende damar falan yok.
Ama mesela ağda yaptıralı 1 hafta olmadı daha, elimi sürünce cillop gibi bir ten değil de elime değen dikenciklerle karsilasiyorum sanki :(

Kese pürüzsüz yapar bacakları. Ölü derileri attırıyor sonuçta. Ama damar görüntüsüne çare olur mu bilmiyorum. Kan dolaşımını hızlandırdığı için belki işe yarar. Lazer epilasyon yapılmış bacaklar kesinlikle pürüzsüzdür. Bronzlaşmış bacaklar da keza öyle. Ve evet bacak spreyi diye bir şey var ben kullanmıştım. Bronz ve pürüzsüz gösteriyordu bacakları

Back