- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
arkadaslar bu nasıl bi iğne içinde sırıngası yok nasıl yapılacak kulalnannız varmı daha önce oğlumda gonal f kulanmıstım bunu pek anlamadım ben...((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar bu nasıl bi iğne içinde sırıngası yok nasıl yapılacak kulalnannız varmı daha önce oğlumda gonal f kulanmıstım bunu pek anlamadım ben...((
http://hcp.organon.com/start/ifu_puregon_tur.asp?C=36494394667302314815&pc=&email=&flashvars=&source=&utm_medium=&utm_source=?SetSession=Yes&strGUID={9036A2B2-C41C-4ED5-955A-99111824EA1C}&SID=60542822
bu adrese bir bakın detaylı bilgi var sizlerde bana bu ilaç hakkında bilgi veririmisniz bende tedavi görmekteyim gebe kalmak için teşekürler
puregon kullandım ben canım doktor ayarlıyo doz u ve benı 2 gunde 1 cagırıyodu ulturason a bakıyo ve ona göre dozu yukseltıp yada dusuruyo yerimseniben
puregon kullandım ben canım doktor ayarlıyo doz u ve benı 2 gunde 1 cagırıyodu ulturason a bakıyo ve ona göre dozu yukseltıp yada dusuruyo yerimseniben
....................................................................................................canım tüp bebek bölümünde sohbet yok, gebelik bölümündesohbet var kullanann arkadaslar var onlara sorabilirsinnn..iğneler hakkında sormak istediğini banada sorabilirsinnn...
arkadaslar dün adetim geldii.bugün dr daydım ve iğneme basladımm .o kalemide dr um verdi ve gösterdii cok kolaymışş ve saat 6da ilk iğnemi yaptımm..şimdilik 50 ünite puregon ve kalcadan 1 menogon cumarteside kontrolüm var bakalımm işe yarıcakmıı???