• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon 300 e ihtiyacım var... Yardım edermisiniz????

canbebek

canım oğullarım.........
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
806
3
96
51
Tekirdağ
Arkadaşlar yeni tedaviye başlıyorum. puregon 300 e ihtiyacım var 8 kutu... bulursam uygun fiyattan almak istiyorum.... Yardım edermisiniz????

Arkadaşlar yeni tedaviye başlıyorum. puregon 300 e ihtiyacım var 8 kutu... bulursam uygun fiyattan almak istiyorum.... Yardım edermisiniz????

Güzelim benim elimde 450lik pregondan var onun 150 ünitesini kullanmak zorunda kaldım. 300 duruyor. Eğer işine yararsa yardımcı olmak isterim. Geçen hafta kullanılmıştır.
Umarım yardımcı olurum

orgalutran baskılama iğnesindende 2 adet var. kutunun içinde 5 tane vardı 3 ünü kullandım. Bunuda kullanmak gerekir

özlemcim ben bu iğneleri nasıl kullanacağımıda bilmiyorum. doktor yazdı. martın 3 ünde burun spreyi olarak verdiği baskılama ilacına başlıycam. sonra adetimin 2. günü için 8 kutuda puregon verdi. ben şimdi senden alırsam bir tanesini temin etmiş oluyorum değilmi? canım fiyatı nedir bunun?

canım ben de 7 tane 300 lük kullandım. sekizinciyi yaptırmadı bana. bu son aldığım 450 lik kutu idi. fiyatı 457 YTL ye almıştım. 150 ünite kullandım. geriye 300 ünite kaldı. Normal fiyattan 300 YTL yapar. Ben sana 200 YTL'ye veririm. Umarım tedavin başarılı olur. Benim sonucum 5 gün sonra belli olacak.

Kullanımı ise çok kolay ben sana zaten kullanım kalemiyle göndereceğim. Göbek deliğinin 4 parmak altına yapacaksın. Ağrısını hissetmiyorsun bile. Ama sen yinee buna başlayacağın zaman doktorundan iyice tarif al.
Eğer insülin kalemi kullanan tanıdıkların varsa onlar yardımcı olabilir. Birebir aynı çünkü

Arkadaslar, bu igneler kullanilmislar yani acildiktan 28 gun icinde tuketilmeli... igne ile kartus delindiginde icine hava girer ve bu giren hava nedeniyle zaten ilac kullanilmis oluyor 28 gun icinde tuketilmeli...

arkadasim icinden 150 unite kullandigin bu igneyi actigin andan itibaren 28 gun icinde kullanmak lazim..

bide zaten kullandigin ilaci neden parayla satmak istersin anlamis degilim???
eczaneye vermeyi dene bak igne ile deldigin iicnden 150 doz aldigin bu ilaci aliyormu?

bu tedaviler cok pahali tedaviler nolur daha dikkatli ve ozenli olalim lutfen........ bu igneler sayesinde yumurtlaarimiz buyuyor.... toplaniyo v.b.

canbebek, umarim ilaclarini temin edersin... sevgiler

özlem, caney ikinizede çok teşekkür ederim arkadaşlar.....

özlemcim, canım....... ilgin için çok teşekkür ederim. ama puregon 300 ün dışarıda piyasa fiyatı 240.63 TL... eczane onu toptan aldığımda 200 den veriyor zaten.... ayrıca caneyin dediği de doğru. ben bu konuları bilmesemde, açılmış ve kullanılmış ilaç almayacaktım. hepimiz biliyorsun zor ve riskli bir işin altına giriyoruz... yanlış birşey yapmayalım öyle değilmi? seninde iyiliğin ve yardımseverliğin için tekrar teşekkür ediyorum.....

caney sanada ayrıca teşekkür ederim. evet bu ilaçlar konusunda fazla bilgim olmasada, tedbirli bir insanımdır... ama duyarlılığın için yinede seni tebrik etmek istedim. sağol arkadaşım.....

yaniii,,,, hayir birde acilmis icinden almis kullanmis parayla satmaya calisiyor....

ben 6.ci deneme icin ugrasiyorum o kadar cok ilac verdimki ama bu tedavilerin nekadar zor oldugunu bildigimden ozenrek dikkatli davrandim.. oyle icinden azcik kullandigim ilaclarida asla parayla vermedim zaten parayla kimse almazkii.......

hairli olsun... can bebek tedavin mesajcina bakarmisin..

özlem, caney ikinizede çok teşekkür ederim arkadaşlar.....

özlemcim, canım....... ilgin için çok teşekkür ederim. ama puregon 300 ün dışarıda piyasa fiyatı 240.63 TL... eczane onu toptan aldığımda 200 den veriyor zaten.... ayrıca caneyin dediği de doğru. ben bu konuları bilmesemde, açılmış ve kullanılmış ilaç almayacaktım. hepimiz biliyorsun zor ve riskli bir işin altına giriyoruz... yanlış birşey yapmayalım öyle değilmi? seninde iyiliğin ve yardımseverliğin için tekrar teşekkür ediyorum.....

Bu konuda herhangi bir bilgim yoktu ama öğrendiğim iyi oldu en azından bende elimde tutmam. Tedavinde başarılar diliyorum haytım. Yolun açık olsun canım. Umarım hepimiz mutlu haberler alırız

Back