- 15 Ağustos 2013
- 199
- 193
arkadaşlar aylar öncesinde sormuştum size uzun vadede tavsiye eder misiniz diye. Sonra watsons a gittim ama malesef yoktu. Aylar sonra tekrar aklıma geldi ve bulgarian rose olanını aldım. Öncelikle içeriğindeki kolajenden midir nedir harika bir esneklik kazandırıyor. Nemlendirmesi tek başına yeterli değil ama nemlendiricimin üzerinde harika. Cildiniz kesinlikle porselen gibi oluyor. Renk olarak bana yine bir tık koyu geldi ama yaz olduğu için sorun değil.Güneş koruyucu özeelliği ne kadar yüksek olsa da ben biotherm 50+ spf mi kullanıyorum. Çünkü 25 tl lik bir kremin güneş korumasına çok güvenemedim. Ne de olsa cildimi mahveden tek şey güneş. Güneşe asla ve de asla koruyucusuz çıkamıyorum. anında reaksiyona giriyor. Kremin Tek dezavantajı içinde çok çok az bir miktar krem var. Ben bunun yerine missha alacaktım ama no13 stokta yoktu. no13 stoğa girer girmez alana kadar benim piyasadaki en sevdiğim BB krem budur. Keşke tedavi edici özellğinden faydalansam bitene kadar... Hemen bitecek çünkü.
canım peki bulgarian rose un en açık rengi beyaz tenliler için uygun olur mu sence ben beyaz tenliyim.dışı mor olan pure beauty bb kreme göre bulgarian rose daha çok beğeniliyo galiba onun için sordum