Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 551161 pure beauty'nin yeni bb kremi bu. dün aldım. cidden güzel bir ürün. hem de 42 SPF. tavsiye ediyorum.
ve de nisana kadar pure beauty bulamayacağım bir yerdeyim.. Ya da hangi ülkelerde watsons var ?
fiyatı ne kadar...
canım cildin nasıl senın yaglımı normal mı
Bu krem ne işe yarıyor kızlar?
Ya kızlar bir şey sorucam ilk zamanlarda çok güzeldi her şey ama 1 hafta geçtikten sonra bende aşırı sivilcelenme yaptı bu.. Yanaklarım deli gibi kaşınıyor. Yüzümde hiç olmadığı kadar sivilce çıktı. Cildim T bölgesi yağlıdır sadece. Benimle aynı durumda olan var mı?
benim dudağımın yanında çıktı geçen gün, o gün bb kremin altına normal nemlendirici sürmüştüm nedense , ben ona bağladım .
Benim yanağımda dudak hizasındaki yerler sivilce tarlası oldu resmen. Birde kaşınıyorlar anlatamam..
Evet o yoğurt kabartma tozu maskesini yazın çok yaptım cildimde 1 tane sivilce yoktu süper olmuştu...Tekrar yapacağım.. İşte bb kremi değiştirmeyi düşünüyorum o yuzde. Çokta sevmiştim halbuki pure beauty'i.demek ki iyi gelmemiş sana canım, sen bırak kullanmayı bi süre. yoğurt artı karbonat,ya da yoğurt artı kabartma tozu maskesi var onu yap hatta :26: