- 3 Ekim 2013
- 537
- 35
- 118
- 34
- Konu Sahibi firstnumber
-
0-3 ay tulum 5 tl
0-3 ay uzun kollu mothercare bodyler ben 5. Aya kadar giydirdim 5 adet 15 tl
merhaba bunları beğendim gerçi hepsi çok güzel ama ayları bize uymuyor.Severek kullandığım Yelek 3 tl
Severek kullandığım Yelek 3 tl
bunun ayını belirtmemişsiniz ama buda 0-3 ay herhalde
merhaba bunları beğendim gerçi hepsi çok güzel ama ayları bize uymuyor.
madem indirim yapıcaksınız ben bunları alayım o zamn
Tatlim toplu indirimlerde yapiyorum :)
Hicbir fikrim yok.ama suan kargolayamam istanbul disina cikiyorum.kismetse donuste siparisleri ayarliycam artik kismetse.sizin o 5li begendiginiz mothercare bodylere 65 tl para vermistim.5 yada 6 hernekadar bilmiyorum kargo ucretinden ne olacak.....iyi madem yine de almak istiyorum ama kargo ücreti ne kadar tutar acaba bir bilginiz var mı astarı yüzünden pahalıya gelmesinde
Tatil bitti ve döndüm.yakında yeni resimlerinde ekliycem.Hepsinin fiyatını uygun tuttum.resimleri ütüsüz çektim yollarken tekrar yıkanıp ütülenecektir.evim çok küçük bunları bir an evvel elden çıkartmam lazım,MENTION][/MENTION]
Çok pardon mesajınızı şimdi gördüm,hiç girmedim bu siteye tatildeydimNerdesin cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Diğer resimleri ilerleyen sayfalarda görebilirsinizHepsinin fiyatını uygun tuttum.resimleri ütüsüz çektim yollarken tekrar yıkanıp ütülenecektir.evim çok küçük bunları bir an evvel elden çıkartmam lazım,MENTION][/MENTION]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?