- 3 Ekim 2013
- 537
- 35
- 118
- 34
- Konu Sahibi firstnumber
ikinci resimde tentesinin rengi soluk cikmis.normalinde oyle degilTmm birazdan buraya atarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikinci resimde tentesinin rengi soluk cikmis.normalinde oyle degilTmm birazdan buraya atarım
Yok tatlim Üzgünüm onu yolladimBaston Puset var mi canım satílık
Tatlim teşekkür ederimHayırlı satışlar canım güvenle alışveriş yapabilirsiniz arkadaşım çok temizdir pişman olmazsınız
Sevindimablama burdan birinin numarasını vermiştim sanırım enabe isimli kullanıcıydı onunla whattsapptan yazışmış onunla anlaşmış almış. hatta ben daha almadı sanıp burdan biriyle daha iltişimer geçtim sonra öğrendim onunla anlaşmış ve teslim almış :)
1 numara bakım çantası alıp marka etiketi üstündedir 50 tl (110 tl para vermiştim)
canın birinden birini almayı düşünüyorum durumun biraz sıkısık en son ne kadara verirsin ve nerde oturuyorsun?Eki Görüntüle 1509641 ÇOOOKKKK AZ KULLANDIM.SIRT ÇANTASI DÜŞÜNÜYORUM 100 tlye almıştım YKM den.50 tl ye VERICEM.MAKİNEDE YIKANABİLİR
mrb puma çanta duruyormuCanim fiyatlarim sondur.zaten cok uyguna veriyorum.istanbulda oturuyorsan gel yakindan gör.bu fiyata bu cantalari bulman zor
teşekkür ederim olursa pumayı düşünüyorum aslında çantam var da sizinki hoşuma gitti ondan dolayıCanim puma cantayi bir arkadas ayirtti.suan sehir degisikligi nedeniyle bekliyor beni.bi aksilik olursa donerim size.isterseniz awio var.etiketi üstünde