• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El PUMA BAKIM ÇANTASI EKLENMIŞTIR

20150319_125145.jpg
20150319_125206.jpg
20150319_125138.jpg
20150319_125206.jpg
Tmm birazdan buraya atarım
ikinci resimde tentesinin rengi soluk cikmis.normalinde oyle degil

Hayırlı satışlar canım güvenle alışveriş yapabilirsiniz arkadaşım çok temizlik pişman olmazsınız

Hayırlı satışlar canım güvenle alışveriş yapabilirsiniz arkadaşım çok temizdir pişman olmazsınız

Hayırlı satışlar canım güvenle alışveriş yapabilirsiniz arkadaşım çok temizdir pişman olmazsınız

beden ve fiyatları nedir?

Eklentiler

• image (1).jpg
    image (1).jpg
    157,1 KB · Görüntüleme: 65
  • image (2).jpg
    image (2).jpg
    193,7 KB · Görüntüleme: 56
  • image (3).jpg
    image (3).jpg
    99 KB · Görüntüleme: 53
  • image.jpg
    image.jpg
    198 KB · Görüntüleme: 74
Mavi şortlu takım 6-9 ama diğerleri sanıyorum 2 yada 3 YAŞ.giyilmedi onlar. Şuan fiyatlarını unuttum inanın. Bu arada naptınız ablanızın puset işini bulabildinizmi

ablama burdan birinin numarasını vermiştim sanırım enabe isimli kullanıcıydı onunla whattsapptan yazışmış onunla anlaşmış almış. hatta ben daha almadı sanıp burdan biriyle daha iltişimer geçtim sonra öğrendim onunla anlaşmış ve teslim almış :)

Canim fiyatlarim sondur.zaten cok uyguna veriyorum.istanbulda oturuyorsan gel yakindan gör.bu fiyata bu cantalari bulman zor

Canim puma cantayi bir arkadas ayirtti.suan sehir degisikligi nedeniyle bekliyor beni.bi aksilik olursa donerim size.isterseniz awio var.etiketi üstünde

Back