Pullu Perde Kullanan Var mı

xixtxixr&buse

Sana ait bütünüm :)))
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
1.183
2
Arkadaşlar pullu perde yaptırmak istiyorum ama pullarının dökülmesinden korkuyorum kullanan arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorum

selamlar
sadece uçlarındamı yoksa heryerindemi olacak.
kullanmıyorum ama sadece uçlarında olacaksa cırtcırtlarla tutturabilirsiniz diye düşündüm.

selamlar
sadece uçlarındamı yoksa heryerindemi olacak.
kullanmıyorum ama sadece uçlarında olacaksa cırtcırtlarla tutturabilirsiniz diye düşündüm.

desen kısımlarında oluyor mesela çiçek motifi verilmiş ortasında pullar var dikilmiş ama gene de bişey olur mu diye düşünmeden de edemiyorum

canım benim ablamda var yaklaşık 4 yıldır kullanıyor çiçek deseni var ortalarında pul var
dikilmiş olanlarda problem olmuyor baskı ile yapıştırılanlar varmış onlar dökülüyormuş zamanla

ben linnesten dikilmişlerden aldsım 2.5 senedir kullanıyorum organze perdenin üzerinde ne renk attı ne döküldü ışıl ışıl hala

yapışkan olanlar yıkanınca dökülür bencede dikilmiş olanlar daha dayanıklı olur arkadaşlara katılıyorum.

canım bende salon perdemi pullu diktiriyorum yapışma değil dikiş olanlardan halam kullanıyo ve çok memnun

görümcem kullaniyor, dikisli olanindan birde teyzem cok süslüdür onda var yine dikisli olandan. memnunlar yani. bende sordum hatta dökülmüomu diye, dökülmüomus, dikili ya...

bizde kullanıyoz. yaklaşık 1 sene oldu. baskılı değilde dikişli olanlardan bizimki. ne dökülme oldu ne soyulma. tavsiye ederim yani.

X