bende de bazen oluyo,bazen olmuyo anlamıyorum.tek bildiğim nemlendiriciyi alttan eşit ve yoğun şekilde sürmek,ve az da olsa cildin emmesini beklemek,5 dakika fln
yüzüne peeling yapıyormusun? belki ölü deriden arınması gerekiyordur....benimde oluyordu peeling yaptıktan sonra düzeliyor tabi uygun bir nemlendirici şart ......bol su iç ....ne yaptıysan geçmiyorsa bir doktora görün hallolacaktır
bendede oluyordu nemlendiriciden öte bişi lazım.dermokozmetik. eczaneye gitmiştim bi krem önermişti.bence sende uğra
öncelikle hepinize merhababendeki sorun bi çok kişide var mıdır bilmıyorum. yüzüme fondeten sürdükten sonra bazı bölgelerim özellikle pul pul oluyo berbat bi görüntü çıkıyo ortaya bu durumdan nasıl kurtulabilirim nefret ediyorum öyle görünmesinden makyaj bazıda alıp kullandım nemlendirici sür dediler onuda denedim ama sonuç aynı normal zamanda okadar önemli değil ama sevgilimle buluşunca o da farketmişti bi kere cildim karma bi yapıya sahip önerilerinizi bekliyorumm :13:
öncelikle hepinize merhababendeki sorun bi çok kişide var mıdır bilmıyorum. yüzüme fondeten sürdükten sonra bazı bölgelerim özellikle pul pul oluyo berbat bi görüntü çıkıyo ortaya bu durumdan nasıl kurtulabilirim nefret ediyorum öyle görünmesinden makyaj bazıda alıp kullandım nemlendirici sür dediler onuda denedim ama sonuç aynı normal zamanda okadar önemli değil ama sevgilimle buluşunca o da farketmişti bi kere cildim karma bi yapıya sahip önerilerinizi bekliyorumm :13:
aynen cildim karma ve çokça yaşadığım bir sorundu.pudra bile sürsen çok kötü oluyor.zamanla anladım ki onlar ölü hücre ve peeling şart.illa bir markanın peelingini alacaksın diye de bir şey yok.evde kendin de hazırlayabilirsin.bir çay tabağına 1çay kaşığı mısır unu koy.üzerine çok değil sadece hafifçe ıslatacak kadar süt yada limon suyu koy. (cildim karma old.için ben limon suyu tercih ediyorum.yaparken birazcık yakıyor ama yağ dengelemesi iyi.) yüzüne bununla peeling yap ve yıka.bekletmene gerek yok. sonra güzelce nemlendiricini sür ve 5 dk bekle.makyajını sonra yap.faydasını göreceğini düşünüyorum.
mısır unu da şart değil önemli olan malzemenin pütürlü olması.benim mısır unum bitmişti, şimdi dukan diyeti için aldığım ama uygulayamadığım ruşeym i kullanıyorum ben.aynı işi görüyor.
aynı durumdayız cnm cılt tıpımızde aynı fondotenden kaynaklanıyo cnm o su bazlı fondoten kullnmamız gerekıyomu shıc kullnmadım bılmıyorum ama bı paylasımda bılen bı ark dedı
su bazlı kullanmadım bende ama makyaj bazı kullandım hiç bi işe yaramadı..
merak ettim sizlerin hangi bölümlerinde oluyo bu soyulma :44: benim kaşlarımın üstü alın bölgem burnumun çevresi ve çene kısmım
cnm fondoten surunce alın bolgemde oluyo ve de cenemde oluyo cunku benım hep orda sıvılce cıkar cnm bende kullnmadıgım ıcın detaaylı bılgı veremıcem bende kullnamıyorum o yuzden fondoten pudra falan sevmıyorum da zaten bende maska falan fızman yaparak bu sıvılcelerı engellmeye calısıyorum
hmmm işe yaradımı krem peki cnm ?
bendede bu problem vardı arkadaslar bir zamanlar artık yok cooookkk şükürki..
bir uzmana sorduğumda karma ve genelde yağlı olan cildimi bol su ile yıkamamam ve alkol içerikli ürünlerden bir an önce vazgecmem gerektğini söylemiştim ki bende öyle yaptımm
yağsız nemlendirici kullanıyorum makyaj yapmadan bir yarım saat önce iyice emmesi icin cildiimin. ardından fondotenimi elimle değilde makyaj süngerleriyle sürüyorum bu daha iyi yayılmasına neden oluyor ve pürüzlenmeyi azaltıyoor.. makyajınızıda sildikten sonra tonikle ardından muhakak nemlendirici almayı unutmayın.. benim sürekli yaptığım bir maskeyide söyliyeyim bununda cok faydası vardı banaa .
marketlerden aldığımız 4lü yaş mayanın 1 tanesini bir kase icinde ezip üzerine kıvamı yoğun olacak şekilde süt döküyorum ve iyice yoğunlaşıp yüzümde durubilcek kıvamı alana kadar karıstıyorum yüzüme sürüyorum kuruyana dek bekleyip ılık suyla yıkıyorum ardındanda yüzümü gül suyu ile nemlendiriyorumm.. umarım faydalı olur bayanlar:2:
bendede bu problem vardı arkadaslar bir zamanlar artık yok cooookkk şükürki..
bir uzmana sorduğumda karma ve genelde yağlı olan cildimi bol su ile yıkamamam ve alkol içerikli ürünlerden bir an önce vazgecmem gerektğini söylemiştim ki bende öyle yaptımm
yağsız nemlendirici kullanıyorum makyaj yapmadan bir yarım saat önce iyice emmesi icin cildiimin. ardından fondotenimi elimle değilde makyaj süngerleriyle sürüyorum bu daha iyi yayılmasına neden oluyor ve pürüzlenmeyi azaltıyoor.. makyajınızıda sildikten sonra tonikle ardından muhakak nemlendirici almayı unutmayın.. benim sürekli yaptığım bir maskeyide söyliyeyim bununda cok faydası vardı banaa .
marketlerden aldığımız 4lü yaş mayanın 1 tanesini bir kase icinde ezip üzerine kıvamı yoğun olacak şekilde süt döküyorum ve iyice yoğunlaşıp yüzümde durubilcek kıvamı alana kadar karıstıyorum yüzüme sürüyorum kuruyana dek bekleyip ılık suyla yıkıyorum ardındanda yüzümü gül suyu ile nemlendiriyorumm.. umarım faydalı olur bayanlar:2: