Cilt Bakımı Ürünleri pul pul dökülen cildim :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

deepinside86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
435
1
38
arkadaşlar cildim pul pul dökülüyor kuruluktan, ama diğer yandan t bölgemde siyah noktalarım var
cildimi daha kurutmayacak, hatta temizlerken nemlendirebilecek cilt temizleme ürünü hakkında tavsiyeniz var mı ?

Şekerim Cilt pullanması ya hormonel olur yada vitamin eksikliğinden sana tavsiyem östrojen içeren ürünler kullan. nar çekirdeği yağı mesala
ama sana sabze kreminide tavsiye ederim su bazlı bitkiler ve yağları var Charm & Glow marka 2 günde etkiyi görmeye başlarsın. :))

Cilt konusundan dolayı oldukça muzdaribim. Aynı pullanma ve dökülme olayı bende de var. Cildinizin başka yerlerinde de bu pullanma var mı, kaşıntı var mı, daha önce egzama gibi cilt sorunları yaşadınız mı, pullanma belli bir mevsimde mi görülüyor? bu noktalara dikkat etmek lazım. Cildinizi kurutacak cilt temizleme jellerini, sabunları kullanmamanızı tavsiye ederim. Ben şu anda biodermanın bir ürününü kullanıyorum kurutucu bir etkisi yok, içerisinde hiçbir koku verici kimyasal madde de yok. Pullanan ciltler için yapılmış bir ürün zaten. Tavsiyem çok sıcak su ile banyo yapıyorsanız ılık su kullanın banyoda fazla kalmayın banyodan çıkınca hemen nemlendirici kullanın vücut nemini kaybetmeden ve vücut ıslakken. Su tüketimini arttırın vitamin eksikliğinden kaynaklanan bir kuruluk da olabilir bunu araştırın. E vitamini içeren salatalık elma gibi gıdalar tüketin. Yüzünüzü tahrişe edici kese gibi uygulamalardan kaçının.

Yıllarıdır cilt problemi yaşayan biri olarak nacizane tavsiyelerim.

arkadaşlar öncelikle verdiğiniz bilgiler çin çok teşekkür ederim, cnm vucudumun başka bir bölgesinde pullanma yok, sadece yüzümde var, onun da en büyük sebebi derinlemesine temizliği sevmem, eğer derinlemesine temizlik yapmazsam çenem ve burnum siyah noktadan geçilmiyor, biodermanın ürününü araştıracağım, peki sence siyah noktaların oluşmasını engeller mi bu ürün? bi de nerde bulabilirim o ürünü, çok pahalı mıdır ?

canım öncelikle önerilerin için çok teşekkür ederim, charm& glow markasını kozmetikçilerde bulabilir miyim, ayrıca fiyatları ne kadardır ortalama olarak :44:

Rica ederim. Siyah nokta için ergenlik döneminde problemlerim olduğunda doktora gitmiştim. Bunun için belli dönemlerde peeling işlemi uygulandı. Benimki kimyasal peelingti ama sonradan cildimin hassasiyeti arttığı için keşke kimyasal peeling olmasaydım dedim. Saan tavsiyem ayda bir peeling uygulaması yap yüzüne. Siyah noktalar için doktor yüzümü su buharına tutup sıyah noktaları sıkıyordu ve kurtuldum siyah noktalar böylece. Sen de evde yüzünü su buharına tutup eline eldiven takıp kolaylıkla çıkabilenlerden kurtul istersen çıkmayanları zorlama.

Biodermanın ürünü jel+krem 49 liraydı sanırım. Ama faydasını gördüm ben. Ayrıca jeli vücut içinde kullanabiliyorsun. Krem de yine pullanmayı önleyici krem. Eczane ürünü her eczanede satılmıyor. Ayrıca puan sistemi var arkalarındaki puanları toplayınca gene ürün alabiliyorsun.

Yüzün karma bir cilt türü anlaşılan. Yağlı bölgelerin için yağ içeren kremler kullanmaktan da sakın derim. Ve yüzüne sakın ola ki cilt tipine aykırı bir ürün kullanma dengesi bozuluyor yüzün.

Konuyu acan arjadasim, aynj sikintilar benim cildimde de oldu dogum yaptiktan sonra, temizleyici ve tonik olarak clinique nemlendirici ve tonik olarak da estee kullanmata basladim ve gecti. Artik cildimin her yeri ayni ton ve ayni nemde, bu sekilde insan cok daha genc gosteriyor bunu dakullanmaya basladiktan sonra anladim.

sevgili nouvellelune verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim dediğin markalar biraz pahalı ama tabi kalitesine diyecek yok elime para geçtiğinde kesinlikle almaya çalışacağım ben de innovanın maskesini aldım ödüllüymüş sadece yağlı olan burun bölgeme uyguladım bir tane bile siyah noktam kalmadı sonra da beyaz renkte köpüğünü uyguladım nemlendirici yüz temizleyicisi diye geçiyor sonra soft bir tonik üzerine de vichy termal sulu krem sürdüm şimdilik cildim nefis, bilginiz olsun arkadaşlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…