- 30 Haziran 2011
- 435
- 1
- 38
-
- Konu Sahibi deepinside86
Cilt konusundan dolayı oldukça muzdaribim. Aynı pullanma ve dökülme olayı bende de var. Cildinizin başka yerlerinde de bu pullanma var mı, kaşıntı var mı, daha önce egzama gibi cilt sorunları yaşadınız mı, pullanma belli bir mevsimde mi görülüyor? bu noktalara dikkat etmek lazım. Cildinizi kurutacak cilt temizleme jellerini, sabunları kullanmamanızı tavsiye ederim. Ben şu anda biodermanın bir ürününü kullanıyorum kurutucu bir etkisi yok, içerisinde hiçbir koku verici kimyasal madde de yok. Pullanan ciltler için yapılmış bir ürün zaten. Tavsiyem çok sıcak su ile banyo yapıyorsanız ılık su kullanın banyoda fazla kalmayın banyodan çıkınca hemen nemlendirici kullanın vücut nemini kaybetmeden ve vücut ıslakken. Su tüketimini arttırın vitamin eksikliğinden kaynaklanan bir kuruluk da olabilir bunu araştırın. E vitamini içeren salatalık elma gibi gıdalar tüketin. Yüzünüzü tahrişe edici kese gibi uygulamalardan kaçının.
Yıllarıdır cilt problemi yaşayan biri olarak nacizane tavsiyelerim.
Şekerim Cilt pullanması ya hormonel olur yada vitamin eksikliğinden sana tavsiyem östrojen içeren ürünler kullan. nar çekirdeği yağı mesala
ama sana sabze kreminide tavsiye ederim su bazlı bitkiler ve yağları var Charm & Glow marka 2 günde etkiyi görmeye başlarsın. :))
arkadaşlar öncelikle verdiğiniz bilgiler çin çok teşekkür ederim, cnm vucudumun başka bir bölgesinde pullanma yok, sadece yüzümde var, onun da en büyük sebebi derinlemesine temizliği sevmem, eğer derinlemesine temizlik yapmazsam çenem ve burnum siyah noktadan geçilmiyor, biodermanın ürününü araştıracağım, peki sence siyah noktaların oluşmasını engeller mi bu ürün? bi de nerde bulabilirim o ürünü, çok pahalı mıdır ?
Konuyu acan arjadasim, aynj sikintilar benim cildimde de oldu dogum yaptiktan sonra, temizleyici ve tonik olarak clinique nemlendirici ve tonik olarak da estee kullanmata basladim ve gecti. Artik cildimin her yeri ayni ton ve ayni nemde, bu sekilde insan cok daha genc gosteriyor bunu dakullanmaya basladiktan sonra anladim.