puf noktalar yazan herseye inanmayin!!!!

Bulaşık makinesinde kullanılan parlatıcıyla cam sildiğini yazmıştı bir arkadaş pırıl pırıl oluyo diye haftasonu camları sileyim dedim dalga dalga oldu aynalarımda mahvoldu locla sildim tekrardan, mobilyaların tozunu iyi alıyor ama camları mahvediyor arkadaşlar bilginize.

ben çamaşır makinasına bile yumuşatıcı koymuyorum
çünkü durulanmıyo direkt cilde temas ediyo
sağlıklı değil kimyasal sonuçta
hele bebek çamaşırlarına asla konulmamalı
2 kere durulayıp deterjanın iyice akınmasını sağlıyorum

Aynı hataya ben de düştüm,anlatsam bir tanıdıgıma nasıl güleceklerini bile kestiremiyorum.ütüme yumuşatıcıyı koydum önce sürekli koku yaptı delikler tıkandı buharı acınca su lapır lkakır şaldır diye dökülüyordu deliklerden.Sinirden çatladım tabi kireç temizleme fonksiyonunu kulanndım 4-5 kez zamanla su akıtmaz oldu.çok şkür.

Evet hanımlar her yazana inanmamak lazım ya daha önemli sağlığınızı etkileyecek bir şey olsaydı.
Hatalardan ders alırsak zararları en aza indiririz.

Maalesef kızlar benim de aynen öyle oldu
yumuşatıcı koyup kullandıktan sonra iğrenç bi koku oluşturdu bi daha ki ütü yapışımda bi daha asla yumuşatıcı koymam!!

Bulaşık makinesinde kullanılan parlatıcıyla cam sildiğini yazmıştı bir arkadaş pırıl pırıl oluyo diye haftasonu camları sileyim dedim dalga dalga oldu aynalarımda mahvoldu locla sildim tekrardan, mobilyaların tozunu iyi alıyor ama camları mahvediyor arkadaşlar bilginize.

bende buradan okuyupta aynı hataya düşenlerdenim yeni taktırdığım camlarımı sildim hemde camlarım resmen mahvoldu dalga dalga sildikçe dahada yayılıyor dalgalar yok o deterjanı koy yok bunu dene dememek lazımmış anladım biraz geç oldu ama bildiğinden şaşmayacaksın işte
böyle olmadık fikirleri paylaşanlar ya temizlikten anlamıyor yada insanları mağdur etmek hoşlarına gidiyor herhalde...

ütüye yumuşatıcı koydum ütüm tıkandı,evim güzel koksun diye camsil şişesine yumuşatıcı ve su koydum sıktım koltuklara ve perdelere leke yaptı ilk günler çok güzel kokuyodu ama bir iki hafta sonra halıya falan sinen koku çok ama çok kötü koktu,dışardan eve geldiğimde ev bi tuhaf kokuyodu,hem koltukları hem halıyı silmek zorunda kaldım.evinizin süpürürken güzel kokması için elektrik süpürgenize vanilya çekin diyodu yaptım ilk süpürüşte çok güzel koktu ama sonraları kusucaktım ev süpürürken...torbayı değiştrdm süpürgeyi sildm hala bile azcık var kokusu.en son belki bu kokudan kurtulurum diye filtreye oda kokusu sıktım buda püf noktalarında yazıyodu ıslanan filtre toz torbasını ıslattı bütün tozlar süpürgenin içine dağıldı.artık püf noktası dediklerinde bi duruyorum

Son düzenleme:
ah bu püf noktalar ah :)) ütüde bende denemiştim en fazla sarı leke bırakır çamaşırı tekrar yıkarım sanıyordum ütüyü deli etti :) ütümde hala unutamadı acısını :) buharı eskisi kadar güçlü değilmiş gibi geliyor bana. camsil şişesi ile olanı denemedim zaten yağlı gibi oluyor fısfıslarsak leke yapacak diye, iyiki denememişim. airvick kullanıyorum ben Her odam için almıştım. pahalı gelince şimdi sadece girişte ve salonda var 36 dk da bir evin güzel kokmasını sağlıyor. macera aramıyorum artık. süpürgede sulu olanlarda kolonya güzel oluyor bikaç damla, yani denenmiştir . ayrıca tuvalet fırçalığına lavantalı yüzey temizleyici koyuyorum epey yardımcı oluyor hem kokuda hem temizlikte. o püf noktalı konuya bakamadım tekrar olumsuz yorum yapan olmuş mu ki yeni kurbanlar olmasın :)) bulursam buranın linkini vereyim. kendi püf noktamız kendi deneyimimizdir, internet bilgi çöplüğü..

Boş şişenin içine vernel koydum sonra yerleri silen suyun içine sıktım kuruduktan sonra yerler kaygan oldu,kızımın ayağı kaydı yere düştü eşim ise içeri girdikten sonra sürekli öksürdü ve bana dediki evin içine ne koku sürdüysen asla bir daha yapma , o an verdiğim emeğe acıdım ve her püf nokta herkesi mutlu etmediğini fark ettim

o kadar para verip aldığım ütüme hayatta kıyamam ne sirke ne yumuşatıcı koyamam,eşim öğretmen olduğundan çok titizdir kıyafetlerine leke falan kalsa markalı gömleklerine birşey olsa vay halime:14: ama fıs fıslı şişelere yumuşatıcı su karışımını koymak kafama yatmıştı onu deneyecektim ama pek memnun kalan olmamış anlaşılan

aman kızlar neler gelmiş başınıza. arasıra lazım oldukça bende bakarım püf noktalarına. sanırım biraz temkinli davaranmak en iyisi. tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler bu arada. aynı hataya düşmemize engel oldunuz.

ben de o püf noktasına inanıp yumuşatıcı koyanlardanım ve malesef ütüm mahvoldu hem iğrenç koku yaptı böyle yanık gibi hem ütüm bozuldu yenisini aldı bi daha asla

Yumuşatıcı ütü içine katılır mı hiç:( fıfıs olarakta sulandırıp kullanılıyormuş falan sonradan nasıl kötü bırakıyor ayıkla pirincinmları sakın denemeyin...kendim memnun kalmadığım şeyi önermem yazık insanları kandırmanın ya da zarara sokmanın ne anlamı var?ama vebali var sadece laf olsun bende atayım yazayım diyen varsa...:31:

onu diyeni bi bulsam dagtcqam agzını yüzünü bak konuyu gördüm aklıma geldi ilk başta güzel koktu gibi su bitipnce aman allahım ne pis kokudur o öle bi leke bırakıyo ütü sinir oldum sinir allahtan bozulma falan yok şimdilik

ütüye yumuşatıcı koydum ütüm tıkandı,evim güzel koksun diye camsil şişesine yumuşatıcı ve su koydum sıktım koltuklara ve perdelere leke yaptı ilk günler çok güzel kokuyodu ama bir iki hafta sonra halıya falan sinen koku çok ama çok kötü koktu,dışardan eve geldiğimde ev bi tuhaf kokuyodu,hem koltukları hem halıyı silmek zorunda kaldım.evinizin süpürürken güzel kokması için elektrik süpürgenize vanilya çekin diyodu yaptım ilk süpürüşte çok güzel koktu ama sonraları kusucaktım ev süpürürken...torbayı değiştrdm süpürgeyi sildm hala bile azcık var kokusu.en son belki bu kokudan kurtulurum diye filtreye oda kokusu sıktım buda püf noktalarında yazıyodu ıslanan filtre toz torbasını ıslattı bütün tozlar süpürgenin içine dağıldı.

Back