Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Pudra ve Allık önerisi

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
Merhaba kızlar. Ben fondoten kullanmayan bir insanım. Kullanmamakta da uzun süre direnicem çünkü cildi yıpratıyor bundan eminim. Ki cildim çok hassas zaten... Ama allığı ara sıra da olsa kullanırım. Pudrayı da nadiren kullanıyorum. Bu ürünlerde çok pahalı olmayan kaliteli bir şeyler almayı düşünüyorum.
Oriflame'in Giordani Gold serisindeki top allık ve sıkılaştırılmış pudralarını kullanan var mı? Bu ay epey indirimde. Bunun dışında katkı maddesi en az olan, doğal duran ve kalıcı olan markalar hangileri?

pudra max factor creme puff,alıx avıen mucıze pudra catrıne arleyde fıyatına gore cok basarılı... kullanıyorum allık ta hot mama hepsınden memnunum...

pudra max factor creme puff,alıx avıen mucıze pudra catrıne arleyde fıyatına gore cok basarılı... kullanıyorum allık ta hot mama hepsınden memnunum...

canım fratboy hotmama falan var ya, onlar simli ürünler mi? ben pek parlak olmasın, doğal dursun istiyorum, bilgi verebilir misin? teşekkürler

canım fratboy hotmama falan var ya, onlar simli ürünler mi? ben pek parlak olmasın, doğal dursun istiyorum, bilgi verebilir misin? teşekkürler

canım fıratboy kullanmadım ama hot mama simlı..ama aynı markanın mat duran allıgı var hangısı oldugunu hatırlamıyorum cabana boy olabılır...

X