Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Pudra önerileriniz??

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.445
3.684
Fondöten hic kullanmadım, kullanmakta istemiyorum..
Cildim karma bu aralar sivilce sorunlarım da var.
Normalde cok makyaj yapmıyor( dum ) isim geregi agırlık verdim su sıralar, yalnız kullanırken tereddütte kalmayım, icim rahat etsin istiyorum.
Hangi marka pudrayı tercih etmeliyim önerilerinizi bekliyorum..

Yüzüne önce krem sürdükten sonra ''flormar 192'' her ten rengine gidiyo kesinlikle ama krem sürdükten sonra beklemelisin yoksa dalmacyalı gibi olur:))

bence ıyı bır marka kullan yüz ihmale gelmez..M.A.C magazalarına gıdersen oradakı arkadaslar sana yardımcı olur pudra konusunda 50-60lıraya halledersın ve uzun sure kullanırsın..örnek vermek gerekirse studio fix pudraya bir cok ınsan bayılıyor..:KK34:

ben sana flormar,pastel,max factor ve alix avieni öneririm bunların pudralarına bir bak:KK34:

bence ıyı bır marka kullan yüz ihmale gelmez..M.A.C magazalarına gıdersen oradakı arkadaslar sana yardımcı olur pudra konusunda 50-60lıraya halledersın ve uzun sure kullanırsın..örnek vermek gerekirse studio fix pudraya bir cok ınsan bayılıyor..:KK34:

Aynen bende sizin gibi düsünüyorum renkli kozmetikler hadi neyse orta kalitede olabilir ama yüz gercekten cok önemli ileri de gözenekleri genislemis, yorgun bir cildim olsun istemiyorum.
M.A.C' in methini cok duydum tesekkürler en yakın zamanda gidip görecegim.

Son düzenleme:
Arastırmayıp konu acmamın sebebi kafamın karısmasını istemeyisimdi. Ama duramadım yine arastırdım..
Ben lancome ya da clinique düsünüyordum loreal' le aynı firma' dan cıktıgını, aralarında pek bir farkın olmadıgını okudum.
clinique' den de memnun kalmayanları gördüm..
Simdi iyice kafam karıstı.
???

Dior, estee lauder, clınıque, bourjous arasında kaldım arkadaslar..
Ha bide mineralli ürünler var tabii ama toz ürünler istemiyorum kullanım zorlugu acısından..

Verdigin bilgiler icin tesekkür ederim estee lauderi sık sık görüyorum YKM' de falan ama digerlerini nerelerden temin edebilirim? Bella pierre..
İstanbulda yasıyorum.

ben de sivilce yüzünden fondöten kullanamayanlardanım, bella pierre mineral fondöten kullanıyorum çok memmunum. büyük alışveriş merkezlerinde vardır mutlaka, cevahirde alt katta stantları var ben ordan almıştım. internet sitesindende satışı var ama denemeden almak olmaz gerçi her cilde uyum sağlayan bir şey kime sürsem süper duruyor.
bence toz olmasını sorun etme dikkatli kullanırsan göstereceğin özene değer. 1 ay önce sivilce şikayetim için gittiğim cildiye doktoru fondöten konusunda uyardı mineral fondöten kullanıyorum deyince ok sorun değil ozaman dedi

Son düzenleme:
ben de sivilce yüzünden fondöten kullanamayanlardanım, bella pierre mineral fondöten kullanıyorum çok memmunum. büyük alışveriş merkezlerinde vardır mutlaka, cevahirde alt katta stantları var ben ordan almıştım. internet sitesindende satışı var ama denemeden almak olmaz gerçi her cilde uyum sağlayan bir şey kime sürsem süper duruyor.
bence toz olmasını sorun etme dikkatli kullanırsan göstereceğin özene değer. 1 ay önce sivilce şikayetim için gittiğim cildiye doktoru fondöten konusunda uyardı mineral fondöten kullanıyorum deyince ok sorun değil ozaman dedi

aaa cevahir mii??
Nerdeyse her hafta ordayım ben erkek arkadasım mecidiyeköy' de calısıyor. :KK1:
Gecen gün gördüm bu markayı standlar deyince gözümde canlandı birden..
Benim cildim karma hic sivilce sorunum olmamıstı taa ki 2 yıla kadar..
Yanak bölgem kuru olmasına ragmen sivilcelerim yanak bölgemde. Yanak bölgem pütür pütür kuru olmasından dolayı.

Son düzenleme:
elitin pudrasını kullanmıştım biz zamanlar herkes yüzüne fondoten mi sürdün diye sorardı beğenirlerdi. lacivert ve oval bi şekli vardı. şimdi de avonun anew marka pudrasını kullanıyorum o da güzel.

kesinlikle mac diyorum.daha sonra max factor..tercihlerine gore konusacak olursam dior.clinikten arkadasimda memnun kalmamisti.

X