Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Pudra,Fondöten Önerisi

Evet haklısın bence o yüzden iyi bir pudra/fondöten falan almayı düşünüyorum.Dermokozmetik phsyicians formula alıyım diyordum ama bilemedim şimdi. :/
Pure system'e bakacağım en kısa sürede internet sitesinden baktım şimdi ama 5 adet ürünü çıktı pure systemin.

Bizim kullandıklarımızın isimlerini gönderiyorum ;

Siyah Noktaları Yok Eden, Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Temizleme Jeli

Akne Kızarıklıklarını Hafifleten Gözenekleri Arındıran Matlaştırıcı Tonik

Akneleri ve Siyah Noktaları Yok Eden, Matlaştırıcı, Kusur Giderici Bakım Kremi

diğer iki ürüne baktım, akne kapatıcı & kurutucu ile maske diyor.. valla o ikisi hakkında herhangi bir bilgim yok, ama muhtemelen onlarda iyidir diye düşünüyorum.. ama bizim kullandıklarımız bunlar :)

Teşekkürler en kısa sürede temin edeceğim bunlarııı :)
Benefit'in o ürünü ne kadar acaba?

Teşekkürler en kısa sürede temin edeceğim bunlarııı :)
Benefit'in o ürünü ne kadar acaba?

valla hiç hatırlamıyorum, ben baya toplu alışveriş yapmıştım gene :) onun için genelde fiyatları hatırlamıyorum :)
yazar ama internette fiyatları..
onun gibi başka kapatıcı olarak önerebileceğim birşey şuanda yok, cidden çok memnun kaldım çünkü :)

benefit kullandın mı daha önce canım?

Yok canım daha önce kullanmadım..

bnganl canım sana bi türlü ulaşamadım kaç gündür.posta kutun dolu mesaj yollayamadım son care senin açtığın konuya yazim dedim posta kutunu boşaltırsan sevinirim canım benim

pudra olaarak chatrıne arley onerıyorum.cok ucuz ve gercekten mukemmel kapatıo.golden rose vs kullandım fakat onun gbı deıl en ıysı buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…