- 8 Eylül 2011
- 352
- 35
- Konu Sahibi PembeMuhendisi
Ben de Estee kullanıyorum gayet memnunum canım önerebilrim rahatlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pure system in etkili olacağını düşünüyorum tatlım. Benim siyah noktam hiç yok, ama erkek arkadaşımın vardı, o da bunca zaman onlardan yakınıyormuş zaten :) dedim bunu kullanalım sana mutlaka faydasını görürsün diye, aldık ve çok memnun kaldık :) sonra o ürünü bende kullanmaya başladım. bende akne yada siyah nokta yok ama genede çıkmasın diye hani :) maksat önlem olsun :) çok çok memnunuz ikimizde.. en azından onun siyah noktalarının geçtiğini gözlerimizle gördük =) birde cildi ipek gibi yapıyor ya..
biz set halinde almıştık, indirim vardı, bir adet temizleme peelingi (jeli) - önce bununla yıkıyorsun yüzünü- , sonrasında balsam ı sürüyorsun.. üstüne kremi var küçük bir şişede, onu kullanıyorsun.. biz bu seti aldık, 3 lüydü, çok güzel valla..
cildini o kdr güzel yaptıkı, bazen takılıyorum hatta sana bunu sürdürmücem işe giderken sürme diye
o derece yani =)
dene bi, eğer çok yerleşmemişse siyah noktaların bence kullandığında işine yarar :)
her sabah soğuk suyla duş al birde, sonuçta siyah noktanın sebebi cildin yağlı olması :)))
soğuk suyla yüzünü yıkaman yetmez, her sabah ılık yada soğuk duşla duş al, gün içinde de 2-3 kere jelle yüzünü yıka ve mutlaka kremini sür.. nemlendirmiş olursun..
benim cildimi beğenir herkes, sivilce yok akne yok siyah nokta yok ve pürüzsüz.. ama tek sebebi bunları yapmam.. iyi bakıyorum cildime.. yağlı bırakmıyorum vs vs :))) sende dene bak, bence farkı görürsün :) her makyaj malzemesini kullanma, her kremi yüzüne sürme.. valla benim fikrim kurtulursun siyah noktalarından
benefit in perk up artist'i yeni keşfettim :)
süper bi ürün ya, yani baktığında küçük gözüküyor hani avuç için kadar birşey ama tek kelimeyle muhteşem :) sihirli değnek gibi birşey ya :) 3 ayrı renkten oluşuyor, oku bak yorumları, ben satıcıya güvenmedim, internettende araştırdım bi, valla satan adam haklıymış hani alınca anladım :)
mutlaka al :)
ben herşeyi beğenmem kolay kolay, buna bayıldım :)))
verdiğin paraya değeceğine dair şüphen olmasın canım :)
Ben de Estee kullanıyorum gayet memnunum canım önerebilrim rahatlıkla
Evet haklısın bence o yüzden iyi bir pudra/fondöten falan almayı düşünüyorum.Dermokozmetik phsyicians formula alıyım diyordum ama bilemedim şimdi. :/
Pure system'e bakacağım en kısa sürede internet sitesinden baktım şimdi ama 5 adet ürünü çıktı pure systemin.
Bizim kullandıklarımızın isimlerini gönderiyorum ;
Siyah Noktaları Yok Eden, Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Temizleme Jeli
Akne Kızarıklıklarını Hafifleten Gözenekleri Arındıran Matlaştırıcı Tonik
Akneleri ve Siyah Noktaları Yok Eden, Matlaştırıcı, Kusur Giderici Bakım Kremi
diğer iki ürüne baktım, akne kapatıcı & kurutucu ile maske diyor.. valla o ikisi hakkında herhangi bir bilgim yok, ama muhtemelen onlarda iyidir diye düşünüyorum.. ama bizim kullandıklarımız bunlar :)
Teşekkürler en kısa sürede temin edeceğim bunlarııı :)
Benefit'in o ürünü ne kadar acaba?
valla hiç hatırlamıyorum, ben baya toplu alışveriş yapmıştım gene :) onun için genelde fiyatları hatırlamıyorum :)
yazar ama internette fiyatları..
onun gibi başka kapatıcı olarak önerebileceğim birşey şuanda yok, cidden çok memnun kaldım çünkü :)
benefit kullandın mı daha önce canım?
Yok canım daha önce kullanmadım..
Dene bi tatlım, memnun kalırsın :) maskarası falanda çok ii, ben they r real ı kullanıyorum, çok memnunum :)