Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Pudra,Fondöten Önerisi

PembeMuhendisi

Tek Aşkı Kalbimin *A*
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
2.199
247
Merhaba,
Yıllardır siyah nokta sorunuyla uğraşıyorum.Artık makyaj malzemelerinden kaynaklandığını düşünmeye başladım.Bu yüzden makyaj malzemelerimde köklü bir değişikliğe gitmeye karar verdim.Maximum 70-80tl civarı ürünler arıyorum.Maybelline,flormar tarzı şeyler kullanmak istemiyorum artık.

Pudra ve fondöten de kapatıcılığa,kalıcılığa ve yüzümdeki renk dengesini sağlamasına çok önem veriyorum.Çünkü yüzümde bir renk dengesizliği var yanaklarımın rengi alnımdan çok daha açık..Sivilce,siyah nokta yapmaması da çok önemli tabi benim için.Normal-karma tarzı bir cildim var bu arada.

Bir de gündüz,gece ikisinde de kullanabileceğim bir şey istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum. :)
Şimdiden teşekkürler :KK16:

Mineral makyaj malzemelerini tavsiye edebilirim. Diğer makyaj ürünlerine göre çok daha sağlıklı. Hatta abartıp bu makyaj malezemleriyle uyuyabilirsiniz diyorlar :) Kapatıcılık için ise ne kadar çok kullanırsanız o kadar çok kapatıyor. Bende de bahsettiğiniz renk düzensizlikleri var benimkileri kapatıyor ve dönemsel(adet dönemi özellikle) sivilce sorunum olmasına rağmen tetiklemiyor . Ben ı.d minerals kullanıyordum ama o artık Türkiyede satılmıyor. Şu an fresh minerals kullanıyorum, memnunum. Bir de bu ürünlerin 20 faktör güneş koruma özellikleri var. Fİyat 80-90 civarıydı sanırım tam hatırlamıyorum

Canım ben Esteeyi ve dior u çok beğeniyorum cilt yapın nasıl? yağlıysa kesinlikle estee al bir 20 tl daha koy estee al:KK34: Zaten çok az kullanacaksın hayli hayli yetiyor 1 sene. Mac de güzel genelde herkes memnundur.Narsın da allıkları çok iyidir başka ürünlerini bilmiyorum:KK15:

Dior nude kapatıcılıgı orta dereceli bir fondoten. eger sarı alt tonluysanız sonu 1 ile biten, pembe alt tonluysanız 2 ile biten numarasını alın. dior forever daha kapatıcı bir fondoten ama benim cilt rengime uymamisti, ama begeneni cok onu da deneyebilirsiniz. bu urunler 110tl civari...
Mac'ten de match master fondotenden memnun olan cok ona bkabilirsiniz 75 tl civariydi sanirim..hatta bir tane videosu var bir bloggerin hazirladigi, belki yardimci olur:)
ChunLi Saç ve Güzellik: MAC MatchMaster Foundation ''Videolu Anlatım''
Daha uygun fiyatli derseniz, Clinique'e bakabilirsiniz ama ben clinique'in fondotenlerini birazcik pembemsi buluyorum..
Lancome Teint Idole Ultra 24h fondotene de bakabilirsiniz ama ben kullanmadigim icin yorum yapamayacagim, bir bloger yorumlamis ve resmini paylasmis;
Valentine Kisses: Lancome Teint Idol Ultra 24H Foundation - before & after, swatches, pics, review (shade 360 - Bisque)

Umarım yardımcı olabilmisimdir..

Merhaba,
Yıllardır siyah nokta sorunuyla uğraşıyorum.Artık makyaj malzemelerinden kaynaklandığını düşünmeye başladım.Bu yüzden makyaj malzemelerimde köklü bir değişikliğe gitmeye karar verdim.Maximum 70-80tl civarı ürünler arıyorum.Maybelline,flormar tarzı şeyler kullanmak istemiyorum artık.

Pudra ve fondöten de kapatıcılığa,kalıcılığa ve yüzümdeki renk dengesini sağlamasına çok önem veriyorum.Çünkü yüzümde bir renk dengesizliği var yanaklarımın rengi alnımdan çok daha açık..Sivilce,siyah nokta yapmaması da çok önemli tabi benim için.Normal-karma tarzı bir cildim var bu arada.

En iyi önerim Make Up forever olabilir sana. Sephora magazalarında satılıyor. Bir çok çeşidi var. En iyisi HD. Minerallileri var. Ben çok memnunum.
Ben normalde günlük maybelinne 25hours affinote markasını kullanıyorum, bu make up forever daha bi profosyonel makyaja girdiği için daha özel günlerde veya gece bir yere çıkarken kullanıyorum. Kusursuz yapıyor cildimi.
fiyatı 85 lira

Canım ben Esteeyi ve dior u çok beğeniyorum cilt yapın nasıl? yağlıysa kesinlikle estee al bir 20 tl daha koy estee al:KK34: Zaten çok az kullanacaksın hayli hayli yetiyor 1 sene. Mac de güzel genelde herkes memnundur.Narsın da allıkları çok iyidir başka ürünlerini bilmiyorum:KK15:

Yanaklarım kuru,çene ve alnım biraz yağlı ama o da abartılacak kadar değil..Yani siyah nokta genelde oralarda oluyor.
Estee'yi duydum çok iyiymiş ama bilemedim ya o kadar fazla da vermek istemiyorum açıkçası.

Evet Nars'ın allıkları çok güzel,diğer ürünlerini de merak ettim açıkçası..

En iyi önerim Make Up forever olabilir sana. Sephora magazalarında satılıyor. Bir çok çeşidi var. En iyisi HD. Minerallileri var. Ben çok memnunum.
Ben normalde günlük maybelinne 25hours affinote markasını kullanıyorum, bu make up forever daha bi profosyonel makyaja girdiği için daha özel günlerde veya gece bir yere çıkarken kullanıyorum. Kusursuz yapıyor cildimi.
fiyatı 85 lira

Mineralli olsa iyi olur tabi.
Kapatıcılığı çok iyiyse,kusursuz yapıyorsa düşünebilirim bunu da..
Maybelline bugün affitone'a baktım ama hiç beğenmedim açıkçası..Bu gibi markaları kullanırsam siyah nokta oluşumunu tetiklermiş gibi geliyor :/

Dior nude kapatıcılıgı orta dereceli bir fondoten. eger sarı alt tonluysanız sonu 1 ile biten, pembe alt tonluysanız 2 ile biten numarasını alın. dior forever daha kapatıcı bir fondoten ama benim cilt rengime uymamisti, ama begeneni cok onu da deneyebilirsiniz. bu urunler 110tl civari...
Mac'ten de match master fondotenden memnun olan cok ona bkabilirsiniz 75 tl civariydi sanirim..hatta bir tane videosu var bir bloggerin hazirladigi, belki yardimci olur:)
ChunLi Saç ve Güzellik: MAC MatchMaster Foundation ''Videolu Anlatım''
Daha uygun fiyatli derseniz, Clinique'e bakabilirsiniz ama ben clinique'in fondotenlerini birazcik pembemsi buluyorum..
Lancome Teint Idole Ultra 24h fondotene de bakabilirsiniz ama ben kullanmadigim icin yorum yapamayacagim, bir bloger yorumlamis ve resmini paylasmis;
Valentine Kisses: Lancome Teint Idol Ultra 24H Foundation - before & after, swatches, pics, review (shade 360 - Bisque)

Umarım yardımcı olabilmisimdir..

Çok teşekkür ederim yardımların için. :)
Dior'a baktım şimdi internetten ama kapatıcılığı orta değil,yüksek olsun istiyorum ben.Bebek gibi olsun istiyorum yüzüm. :KK31::KK12:
Mac'e bakacağım mağazasına gidip..
Blogger kaldırmış videoyu malesef. :KK43:
Lancome'dan da emin olamadım. :18:

Çok teşekkür ederim yardımların için. :)
Dior'a baktım şimdi internetten ama kapatıcılığı orta değil,yüksek olsun istiyorum ben.Bebek gibi olsun istiyorum yüzüm. :KK31::KK12:
Mac'e bakacağım mağazasına gidip..
Blogger kaldırmış videoyu malesef. :KK43:
Lancome'dan da emin olamadım. :18:

porselen görüntüsü ve kapatıcılığı çok yüksek bir şey istiyorsan Estee uygundur.Cildin kuruysa memnun kalmazsın ya da bayağı yağlı bir nemlendiriciyle kullanmalısın.. Karma cildine de uyum sağlar..Bence deneyerek alman en güzeli :KK34:

porselen görüntüsü ve kapatıcılığı çok yüksek bir şey istiyorsan Estee uygundur.Cildin kuruysa memnun kalmazsın ya da bayağı yağlı bir nemlendiriciyle kullanmalısın.. Karma cildine de uyum sağlar..Bence deneyerek alman en güzeli :KK34:

Evet sanırım denesem daha iyi olacak.
Ama ne biliyim Estee değilde fiyatı daha uygun olan ve aynı etkiyi gösteren başka bir şey alıyım diyordum bende.
MAC falan..:26:

Porselen goruntusu istiyorsaniz, estee lauder double wear olabilir.. Mac'te de bulabilirsiniz kapatici fondoten.. Max Factor Lasting Performance var bir de ama gun icinde koyulasabiliyor ve genelde pembe alt tonlu.. Bir de Loreal True Match'i deneyin bence, cook kapatici degil ama ben cok begenerek kullaniyorum:) loreal su siralar %40 indirimde( bos fondoteninizi verdiginizde yuzde 40 indirim yapiyorlar) normal fiyati 50civari sanirim, max factor de 55-60 arasi ama o da sık sık indirime giriyor

Çok kararsız kaldım :KK43:
Estee'ye o kadar para vermek istemiyorum ama herkes onu övüyor.Diğerlerinden alıp memnun kalmazsam üzülürüm Estee almadım diye ama bilemiyorum.
Loreal pek sevmiyorum ben ya,fondöteni çok yağlıymış gibi geliyor bana.
Max Factor içinde aynı şeyleri düşünüyorum. :/

Merhaba,

Christian Dior 'un Nude serisi :))

pudra olarak cilt yapını da göz önünde bulundurarak shiseido pureness derim.hem bittiği zaman kutusunu atmayıp içini alıyorsun

Merhaba,

mrb :)

siyah noktaların için yves rocher 'ın pure system serisini kullanmaya başla bence :)

pudra fondoten önerisi olarak benefit'in perk up artist 'ini hiç kullandın mı bilmiyorum ama bunu kullanmalısın..
renk dengeleme özelliğini internetten araştır bak, süper :))) sihirli değnek gibi bi ürün :))

mrb :)

siyah noktaların için yves rocher 'ın pure system serisini kullanmaya başla bence :)

pudra fondoten önerisi olarak benefit'in perk up artist 'ini hiç kullandın mı bilmiyorum ama bunu kullanmalısın..
renk dengeleme özelliğini internetten araştır bak, süper :))) sihirli değnek gibi bi ürün :))

Etkili olur mu pure system?Çünkü şuana kadar bir sürü ürün kullandım hiçbiri azaltmadı :KK14:
Sürekli cilt bakımı yaptırmaktan bıktım artık,canım acıyor.Cilt bakımı yaptırdıktan sonra uzun süre siyah nokta çıkmıyor iyi oluyor ama artık kurtulmak istiyorum bundan ya...Bide bebek gibi olsun yüzüm istiyorum.Cildiyeci bir tanıdığımız var en son ona gittim o yüzüme azelderm diye bir krem bide bi karışım verdi ama onlar yeterli değil bence...

Sen kullandın mı canım bu benefit'İn perk up artist'İni?
Nasıl yapıyor cildi?

Etkili olur mu pure system?Çünkü şuana kadar bir sürü ürün kullandım hiçbiri azaltmadı :KK14:
Sürekli cilt bakımı yaptırmaktan bıktım artık,canım acıyor.Cilt bakımı yaptırdıktan sonra uzun süre siyah nokta çıkmıyor iyi oluyor ama artık kurtulmak istiyorum bundan ya...Bide bebek gibi olsun yüzüm istiyorum.Cildiyeci bir tanıdığımız var en son ona gittim o yüzüme azelderm diye bir krem bide bi karışım verdi ama onlar yeterli değil bence...

Sen kullandın mı canım bu benefit'İn perk up artist'İni?
Nasıl yapıyor cildi?

Pure system in etkili olacağını düşünüyorum tatlım. Benim siyah noktam hiç yok, ama erkek arkadaşımın vardı, o da bunca zaman onlardan yakınıyormuş zaten :) dedim bunu kullanalım sana mutlaka faydasını görürsün diye, aldık ve çok memnun kaldık :) sonra o ürünü bende kullanmaya başladım. bende akne yada siyah nokta yok ama genede çıkmasın diye hani :) maksat önlem olsun :) çok çok memnunuz ikimizde.. en azından onun siyah noktalarının geçtiğini gözlerimizle gördük =) birde cildi ipek gibi yapıyor ya..
biz set halinde almıştık, indirim vardı, bir adet temizleme peelingi (jeli) - önce bununla yıkıyorsun yüzünü- , sonrasında balsam ı sürüyorsun.. üstüne kremi var küçük bir şişede, onu kullanıyorsun.. biz bu seti aldık, 3 lüydü, çok güzel valla..
cildini o kdr güzel yaptıkı, bazen takılıyorum hatta sana bunu sürdürmücem işe giderken sürme diye :KK66:
o derece yani =):KK9:
dene bi, eğer çok yerleşmemişse siyah noktaların bence kullandığında işine yarar :)
her sabah soğuk suyla duş al birde, sonuçta siyah noktanın sebebi cildin yağlı olması :)))
soğuk suyla yüzünü yıkaman yetmez, her sabah ılık yada soğuk duşla duş al, gün içinde de 2-3 kere jelle yüzünü yıka ve mutlaka kremini sür.. nemlendirmiş olursun..

benim cildimi beğenir herkes, sivilce yok akne yok siyah nokta yok ve pürüzsüz.. ama tek sebebi bunları yapmam.. iyi bakıyorum cildime.. yağlı bırakmıyorum vs vs :))) sende dene bak, bence farkı görürsün :) her makyaj malzemesini kullanma, her kremi yüzüne sürme.. valla benim fikrim kurtulursun siyah noktalarından :KK66:

benefit in perk up artist'i yeni keşfettim :)
süper bi ürün ya, yani baktığında küçük gözüküyor hani avuç için kadar birşey ama tek kelimeyle muhteşem :) sihirli değnek gibi birşey ya :) 3 ayrı renkten oluşuyor, oku bak yorumları, ben satıcıya güvenmedim, internettende araştırdım bi, valla satan adam haklıymış hani alınca anladım :)
mutlaka al :)
ben herşeyi beğenmem kolay kolay, buna bayıldım :)))
verdiğin paraya değeceğine dair şüphen olmasın canım :)

X