ya bende 2 hatta 3 kokuya takmış durumdayım. biri narciso rodriguez for her edt diğeri narciso poudree. Birde coco mademoiselle yi merak ediyorum. bu sonuncusu kör alış olacak. evde 7 şişe var yine de doymuyorum.Evet denedmm evde londonum oldugu icin almadim su siralar baya uygun fiyatlarda alsammi almasammi diye kararsizim canim yaa =)
Harika. Parfum yagi fazla oldugu icin kalici. Bluzumu degistiriyorum 2 3 gun sonra giyiyorum bluzumdan kokuyu aliyorum. 2 tane alirsaniz daha avantajli oluyor. Hemde arada degistirerek sikinca kendi kokumu alabiliyorum. Ayni kokuyu surekli kullaninca insanin burnu o kokuya alisiyor almiyorsunuz kokuyu. Deneyin hak vereceksiniz.kalıcılığı ve yayılımı nasıl. burda var David walker.
Bende ayniyim su anda 6 tane koku var. Simdide bonbon sekeri gibi kokanlara taktim. Prada candy ve britney spears midnight aldimya bende 2 hatta 3 kokuya takmış durumdayım. biri narciso rodriguez for her edt diğeri narciso poudree. Birde coco mademoiselle yi merak ediyorum. bu sonuncusu kör alış olacak. evde 7 şişe var yine de doymuyorum.
Lacoste u biliyorum canim bircok acik parfumde kullandim dawid walker bizim tarafta yok maalesef deneyemedim o yuzden parfumlerini suana kadar bitek parfum city acik parfumcude kullandigim lacoste cok kaliciydi ama slajli bi koku degil yayilmiyor lacoste ne orjinalde nede acik parfumlerinde =(Lacoste clasic deneyin. Dawid Walkerin taklidi birebir orjinaliyle
Ben parfum city hic denemedim. Kalicimi?Lacoste u biliyorum canim bircok acik parfumde kullandim dawid walker bizim tarafta yok maalesef deneyemedim o yuzden parfumlerini suana kadar bitek parfum city acik parfumcude kullandigim lacoste cok kaliciydi ama slajli bi koku degil yayilmiyor lacoste ne orjinalde nede acik parfumlerinde =(
Narcisolari ben pek sevemedim canim benim tarzim degiller coco mademoiselle muthis bi kokudur orjinali nasip olmadi daha bana okadar parayi vermeyi goze alamadim =)) bargelloda bide dp de kullandim bargellodaki cok agir olmus bas agrisi yapmisti fazla kullanamadim dp deki versiyonu daha basariliydi bu kokunun chanellerde biraz maskulenlik oluyo ya hani o sebeple artik chanel parfumleri beni pek etkilemiyor artik yoksa deli gibi.chance kullanmis biriyim dugun parfumumdu hatta =)) dogumdan sonra noldu bilmiyorum sadece cicek kokularina yoneldim dogum yaptigimdan beridir de london kullaniyorum ara ara gidip farkli parfumler deniyorum sephorada ama yinede benim londonum baskaa yaa diyip hic bi parfumden etkilenemiyorum =)))ya bende 2 hatta 3 kokuya takmış durumdayım. biri narciso rodriguez for her edt diğeri narciso poudree. Birde coco mademoiselle yi merak ediyorum. bu sonuncusu kör alış olacak. evde 7 şişe var yine de doymuyorum.
Benim kullandigim kaliciydi 5 tl fiyati vardi denemek icin almistim heryerde de yok kadikoyde var bitek bikere aldim simdiye kadar daha da dusmedi yolum kadikoye.Ben parfum city hic denemedim. Kalicimi?
Bargello kaliteyi bozdu artik. Hemen agirlasiyor kokulari..Chanel chance uzun sure kullandim halen daha var elimde. Mademoiselle aldirtacaksiniz bana simdi merak ettim kokuyuNarcisolari ben pek sevemedim canim benim tarzim degiller coco mademoiselle muthis bi kokudur orjinali nasip olmadi daha bana okadar parayi vermeyi goze alamadim =)) bargelloda bide dp de kullandim bargellodaki cok agir olmus bas agrisi yapmisti fazla kullanamadim dp deki versiyonu daha basariliydi bu kokunun chanellerde biraz maskulenlik oluyo ya hani o sebeple artik chanel parfumleri beni pek etkilemiyor artik yoksa deli gibi.chance kullanmis biriyim dugun parfumumdu hatta =)) dogumdan sonra noldu bilmiyorum sadece cicek kokularina yoneldim dogum yaptigimdan beridir de london kullaniyorum ara ara gidip farkli parfumler deniyorum sephorada ama yinede benim londonum baskaa yaa diyip hic bi parfumden etkilenemiyorum =)))
Artik uzun sure ayni kokuyu kullanamiyorum. Her banyodan sonra farkli koku kullaniyorum.Narcisolari ben pek sevemedim canim benim tarzim degiller coco mademoiselle muthis bi kokudur orjinali nasip olmadi daha bana okadar parayi vermeyi goze alamadim =)) bargelloda bide dp de kullandim bargellodaki cok agir olmus bas agrisi yapmisti fazla kullanamadim dp deki versiyonu daha basariliydi bu kokunun chanellerde biraz maskulenlik oluyo ya hani o sebeple artik chanel parfumleri beni pek etkilemiyor artik yoksa deli gibi.chance kullanmis biriyim dugun parfumumdu hatta =)) dogumdan sonra noldu bilmiyorum sadece cicek kokularina yoneldim dogum yaptigimdan beridir de london kullaniyorum ara ara gidip farkli parfumler deniyorum sephorada ama yinede benim londonum baskaa yaa diyip hic bi parfumden etkilenemiyorum =)))
coco hakkında sen de bunları dedin ya kesin alacağım o zaman :))Narcisolari ben pek sevemedim canim benim tarzim degiller coco mademoiselle muthis bi kokudur orjinali nasip olmadi daha bana okadar parayi vermeyi goze alamadim =)) bargelloda bide dp de kullandim bargellodaki cok agir olmus bas agrisi yapmisti fazla kullanamadim dp deki versiyonu daha basariliydi bu kokunun chanellerde biraz maskulenlik oluyo ya hani o sebeple artik chanel parfumleri beni pek etkilemiyor artik yoksa deli gibi.chance kullanmis biriyim dugun parfumumdu hatta =)) dogumdan sonra noldu bilmiyorum sadece cicek kokularina yoneldim dogum yaptigimdan beridir de london kullaniyorum ara ara gidip farkli parfumler deniyorum sephorada ama yinede benim londonum baskaa yaa diyip hic bi parfumden etkilenemiyorum =)))
Canim chaneller sentetik yapay kokular acik parfumleri orjinalleriyle birebir kokmuyor orjinali cizgisini bozmadan tende saatlerce kaliyor ama acik parfumleri ilk basta benziyo sonrasinda durdukca farklilasiyor orjinalden alakasiz baska kokuya burunuyorlar hele eyfelin chance i yokmuu =)) eyfelden kullandim chance i orjinalden cok daha baska bi koku alakasi yok ama okadar guzel ki hic erkeksi yani yok tamamen ciceksi vanilyali kremsi bi koku yapmislar ama cok guzel olmus cidden eyfelin chance i ni farkli bi koku olarak daha cok begendim kadinsi ciceksi kokuyor en azindan maskulen kokmuyor dp deki gibi =)) mademoiselle chance in ablasi gibi biraz olgun bi koku kuzucum chance civil civil neseli gelirken mademoiselle daha oturakli olgun gibi gelir insana ben mademoiselle i hep boyle beyaz tenli siyah sacli kirmizi ojeli kirmizi elbiseli kirmizi rujlu cekici etkileyici bayan kokusu gibi buluyorum mademoisellei kokladigimda gozumde boyle bi kadin beliriyo =))coco hakkında sen de bunları dedin ya kesin alacağım o zaman :))
dpden bende kokladım ama çamaşır suyu gibi koktu ya. bozuktu herhalde tester şişesi. bende chance çok seviyorum :) ama açık parfümcüler yapamıyor gibi ya. dp de chance kokladım ilk zaman çok güzeldi. sonra değişti bambaşka bir şey oldu.
Bargello kaliteyi bozdu artik. Hemen agirlasiyor kokulari..Chanel chance uzun sure kullandim halen daha var elimde. Mademoiselle aldirtacaksiniz bana simdi merak ettim kokuyu
Dogrudur valla cok uzun zaman oldu bargellodan parfum almayali artik orjinal kullaniyorum bitane aliyorum bana bi 10 ay gidiyo kalicida baya biraktim acik parfum kullanmayi fakat bi d&p kalitesini bozmadan devam ediyor oda en pahali acik parfumculer sirasinda yani ustune biraz daha eklenip orjinal almak daha mantikli geliyo bana oylede yapiyorum artik eskiden farkli farkli acik parfumler kullanirdim simdi bitane kullaniyorum ama orjinal kullaniyorum =) ben uzun sure bi kokuda kalabilirim sahiplenirim kokuyu benimserim.Artik uzun sure ayni kokuyu kullanamiyorum. Her banyodan sonra farkli koku kullaniyorum.
ben chance çok severim. cıvıl cıvıl bir çiçek kokusu. ama maskülen bir havasıda var. kaliteli bir koku bence :)Arkadaşlar bana fransadan hediye gelen bi chance vardı hiç sevemedim sonra denemeden eşim hediye etti diye coco mademoiselle kullandım ama onu da hiç sevemedim ağır çiçek kokusu alıyorum ikisi de midemi bulandırıyor benim( zara dan iki parfüm aldım ilk defa black amber ve pudra manolya ikisini de sevdim ama tabi günlük için uygun
Marc Jacobs Daisy ve Daisy so fresh Buram buram çiçek kokmak isteyenlere tavsiyemdir
Merhabalr cok Üzgünüm açık olarak hicbbi yerde yok diye biliyorum araştırın isterseniz.Merhaba .acaba bu parfümü açık parfümde bulabilir miyim.
Hangisinde ve hangi kodla
Tesekkurler