• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PuCCaa Günlük :)

xxhilxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
198
2
68
İstanbul
PuCCa okuyup da sevmeyen, kendini onun yerine koymayan, kahkahalarla gülmeyen yok.
Yaz tatilinde okuncak bir kitap, bir günde biticek bir kitap, sürükleyici bi aşk hikayeleri cümbüşü
Şimdilik 3 kitap çıkardı bloggerımız ama Dizüstü edebiyat olarak her ay sanal alem yazarlarından birinin kitabı çıkarıldığı için PuCCanın da devamı gelir mutlaka.
Şahsen ben 2 kitabını okudum ve 2si de sadece 1 günümü aldı. Kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum her kızın, her bayanın, okuması gerek :)

Blogunda bakmışlığım vardır yazılarına.
Çok sıkıcı bir dili var bana göre.
Hiçbir şekilde alıp da okumam kitabını.
Böyle yüzeysel muhabbetler sıkıyor insanı.
Oturup bir de kitap yazdırıyorlar böylelerine. :/

pucca'nın kitabını otobüste bir kızın elinde görmüştüm.Kitap kapağı ve ismi çok eğlenceli gelmişti bana.Kitabı bende aldım.İlk bir kaç sayfasını okuduğumda beğenmedim.Dedim ne edebi değeri var nede komik.(bu arada bu kitaba başlamadan önce milenyum serisini bitirmiştim 2 günde öyle bir seriden sonra dahada basit geldi tabi:27: ) ve bıraktım bi kaç sayfa okuduktan sonra.

Sonra evde baktım okuyacağım kitap kalmamış onu okuyım bari dedim.Ve okumadan bıraktığım için üzüldüm.Çünkü önyargılı davranmışım kitaba ve pucca'ya.Hemen bitti ilk kitap sonra diğer kitabını aldım ve 3.kitabınıda geçenlerde bitirdim.Kafa dağıtmak için bence ideal bir kitap.Güldürmeyi başarıyo.Blogları için bişiy demicem ama kitapları güzel.(Fazla edebi bişiy beklememek lazım)

PuCCa okuyup da sevmeyen, kendini onun yerine koymayan, kahkahalarla gülmeyen yok.
Yaz tatilinde okuncak bir kitap, bir günde biticek bir kitap, sürükleyici bi aşk hikayeleri cümbüşü
Şimdilik 3 kitap çıkardı bloggerımız ama Dizüstü edebiyat olarak her ay sanal alem yazarlarından birinin kitabı çıkarıldığı için PuCCanın da devamı gelir mutlaka.
Şahsen ben 2 kitabını okudum ve 2si de sadece 1 günümü aldı. Kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum her kızın, her bayanın, okuması gerek :)

yazarı kim?anlıyamadım..

yazarı kim?anlıyamadım..

Yazarı Pucca . Kitaplarının adı da küçük aptalın büyük dünyası, Ve geri kalan her şey, Allah beni böyle yaratmış.

İlk iki kitabını okudum. Son kitabını almaya fırsat bulamadım henüz. Ama alıp okumayı düşünüyorum. Çok eğlenceli bir tarzı var. Yaşadığı olumsuzlukları bile öyle bir havada anlatıyor ki ağlancak haline gülme moduna giriyor insan. Çok iyi analizleri var aslında. Bizden biri :)
Ama şu da var edebi bir şeyler bekliyorsanız hiç yanından bile geçmeyin. Adı üstünde günlük . Can sıkıntısına birebir :)

Bende ilk 2 kitabını geçtiğimiz aylarda okudum ve bayıldım...
Tamam belki edebiyatla alakası yok ama bence psikolojiyle kesin alakalı, "aaa aynı ben" dediğim başka bir kitap daha yoktur herhalde. Edebi olmasa da herkese tavsiye ediyorum valla, sonuçta bizim içimizde de biraz Pucca'dan kesitler var =))

Blogunda bakmışlığım vardır yazılarına.
Çok sıkıcı bir dili var bana göre.
Hiçbir şekilde alıp da okumam kitabını.
Böyle yüzeysel muhabbetler sıkıyor insanı.
Oturup bir de kitap yazdırıyorlar böylelerine. :/

Şahsen ben çok gülerek okudum kitabını ama tabi herkesin tarzı farklıdır :)

pucca'nın kitabını otobüste bir kızın elinde görmüştüm.Kitap kapağı ve ismi çok eğlenceli gelmişti bana.Kitabı bende aldım.İlk bir kaç sayfasını okuduğumda beğenmedim.Dedim ne edebi değeri var nede komik.(bu arada bu kitaba başlamadan önce milenyum serisini bitirmiştim 2 günde öyle bir seriden sonra dahada basit geldi tabi:27: ) ve bıraktım bi kaç sayfa okuduktan sonra.

Sonra evde baktım okuyacağım kitap kalmamış onu okuyım bari dedim.Ve okumadan bıraktığım için üzüldüm.Çünkü önyargılı davranmışım kitaba ve pucca'ya.Hemen bitti ilk kitap sonra diğer kitabını aldım ve 3.kitabınıda geçenlerde bitirdim.Kafa dağıtmak için bence ideal bir kitap.Güldürmeyi başarıyo.Blogları için bişiy demicem ama kitapları güzel.(Fazla edebi bişiy beklememek lazım)

Bende elime aldıgım gibi akşamına bitirdim zaman zaman sanki beni anlatıyo dediğim çok oldu :)

yazarı kim?anlıyamadım..

yazarı bi blogger blogda pucca olarak yazdıgı için o şekilde kitap cıkardı gercek adı Selen Işık

Yazarı Pucca . Kitaplarının adı da küçük aptalın büyük dünyası, Ve geri kalan her şey, Allah beni böyle yaratmış.

İlk iki kitabını okudum. Son kitabını almaya fırsat bulamadım henüz. Ama alıp okumayı düşünüyorum. Çok eğlenceli bir tarzı var. Yaşadığı olumsuzlukları bile öyle bir havada anlatıyor ki ağlancak haline gülme moduna giriyor insan. Çok iyi analizleri var aslında. Bizden biri :)
Ama şu da var edebi bir şeyler bekliyorsanız hiç yanından bile geçmeyin. Adı üstünde günlük . Can sıkıntısına birebir :)

Edebiyatla uzaktan yakından alakası yok zaten ve kendi de kral çıplak programında söylemişti "Ben yazar değilim bloggerım yazım kurallarına dikkat etmiyorum ve konuştugum gibi yazıyorum bu konuda çok eleştri alıyorum" diye

Bende ilk 2 kitabını geçtiğimiz aylarda okudum ve bayıldım...
Tamam belki edebiyatla alakası yok ama bence psikolojiyle kesin alakalı, "aaa aynı ben" dediğim başka bir kitap daha yoktur herhalde. Edebi olmasa da herkese tavsiye ediyorum valla, sonuçta bizim içimizde de biraz Pucca'dan kesitler var =))

Bende aynı şekilde herkese tavsiye ediyorum çünkü gerçekten herkesin hayatına dair bişeyler yazıyo :)

Ben hiççç beğenmedim çok basit sadece birincisini okudum o da yarısına kadr

arkadaşımın tanıdığı olduğu için al al al oku oku oku diyerek ilk kitabını satın aldım ve okudum.
okumuş olmak için sadece 20 tl verdim sırf hatır uğruna...
eleştirmeyeceğim, gerek yok.

Hayatımda bi kitabı bitirmek için bu kadar sabırsızlanmamıştım hiç, evet, biraz açık bi dili var ama ne bileyim bana çok eğlenceli geldi ve 1 günde bitirdim ilk kitabını :)) diğer kitaplarını almaya daha fırsatım olmadı ama marjinal kitapları sevenler bence okumalı :)

Son kitabını da bitirdim sonunda . Yine çok eğlendim. Gülmek için okuyorum . Hoş bazen uyuz olmuyor da değilim. Öyle davranma vs gibi.
Ama bütün üstümdeki durgunluğu aldı iyi oldu. Eğlenceli yine her zamanki gibi :)

evet edebi değil
evet üslup hoş değil
ama bu kitap kesinlikle kafa dağıtmak için 1 numara..

1. kitabını ortaokul öğrencimden gördüm başladığım gün bitirdim
2. kitabı balayı dönüşünde eşime aldırdım aldığım gün bitti
3. kitap çıkmış yazın alırım artık diyordum
ankaraya gitmişken aldım şuan okuyorum az kaldı
gülmek için işte ben demek için ideal bir kitap
her türk kızından izler var
ama kitapların sırası yanlış
önce 3 sonra 1 en son da 2
bence bu düzenlemeyi yapmalı yeni bir yayıneviyle anlaşırsa

1. kitabını ortaokul öğrencimden gördüm başladığım gün bitirdim
2. kitabı balayı dönüşünde eşime aldırdım aldığım gün bitti
3. kitap çıkmış yazın alırım artık diyordum
ankaraya gitmişken aldım şuan okuyorum az kaldı
gülmek için işte ben demek için ideal bir kitap
her türk kızından izler var
ama kitapların sırası yanlış
önce 3 sonra 1 en son da 2
bence bu düzenlemeyi yapmalı yeni bir yayıneviyle anlaşırsa
ebonum ben hepsini aldım geçen gün ve 1 den başladım, nerdeyse bitcek, keşke 3 ten başlıyaydım yav :44:
filmi de çıkıcakmış biliyo musun, ezgi mola oynayabilirmiş :52:

ebonum ben hepsini aldım geçen gün ve 1 den başladım, nerdeyse bitcek, keşke 3 ten başlıyaydım yav :44:
filmi de çıkıcakmış biliyo musun, ezgi mola oynayabilirmiş :52:

olsun sedefcim serinin içinde en komik olanı 1. iyi yapmışsın
bişey kaybedilmiyor zaten
filmi çıkarsa giderim selen ışığa saygımdan sevgimden giderim
hiç kolay bir çocukluk geçirmemiş, çok iyi ayakta kalmış helal olsun
ezgi mola yakışırmı bilemedim şimdi :18:
bide 2 tanesini korsan bitanesini orjinal aldım
son kitabında da bu konuya değinmiş ama
helal etsin artık hakkını :7:

Son düzenleme:
olsun sedefcim serinin içinde en komik olanı 1. iyi yapmışsın
bişey kaybedilmiyor zaten
filmi çıkarsa giderim selen ışığa saygımdan sevgimden giderim
hiç kolay bir çocukluk geçirmemiş, çok iyi ayakta kalmış helal olsun
ezgi mola yakışırmı bilemedim şimdi :18:

ceren rolünden sonra bilemedim ben de :27:
vallahi bu kitap olmasa şu günü nasıl geçirirdim dediğim bi kitap şu anda..
neden bu kadar yüklenilmiş bu kitaba anlamıyorum
okuyun eğlenin gülün geçin diyorum
illa ki size bişeyler öğretmesini beklerseniz de bence hayatla dalga geçmeyi çok güzel öğretiyor
ee bu da herkese bi miktar gerekli bence :1:
ebonum yaşadıkları çok zormuş, onun yerinde başkası olsa kafayı yerdi

Filmi çıkcak diye bende duymuştum ve merakla bekliyorum :)))
Ayrıca bence 4. kitap da artık çıkmalı dizüstü edebiyat serisi gerçekten çok eğlenceli kitaplar çıkarıyo.
Bence okuma alışkanlığı kazanmak için özellikle lise çağının okuyabilceği tarz kitaplar.

Bu tarz kitaplar insana ne bir bilgi birikimi sağlıyor,ne de kendini geliştirmesine yarıyor.
Üslup hiç hoş değil,genelde liseye giden gençler okuyor bu kitabı. ve kitap öyle yanlış yönlendiriyor ki gençleri. Bir özentilik,bir sevgili yapma merakı.. Ve küfürler de cabası.
O kadar güzel yazarlarımız,eserleri varken bu gibi kitapların en çok satan bölümünde yer almasını sanırım hiç bir zaman anlayamayacağım. Ama şunu kabul edebilirim; "sadece eğlenmek amaçlı" okunulabilir tabi.

Son düzenleme:
Bu tarz kitaplar insana ne bir bilgi birikimi sağlıyor,ne de kendini geliştirmesine yarıyor.
Üslup hiç hoş değil,genelde liseye giden gençler okuyor bu kitabı. ve kitap öyle yanlış yönlendiriyor ki gençleri. Bir özentilik,bir sevgili yapma merakı.. Ve küfürler de cabası.
O kadar güzel yazarlarımız,eserleri varken bu gibi kitapların en çok satan bölümünde yer almasını sanırım hiç bir zaman anlayamayacağım. Ama şunu kabul edebilirim; "sadece eğlenmek amaçlı" okunulabilir tabi.

kitabı elime aldım 50 sayfa okudum gülmeyi bırak üzüldüm ve kitabı bıraktım ilkokula giden bir çocugun günlüğüydü sanki ve tam yetişme çağında olan çocukların okuduğu bir kitap çok trajikomik şeker portakalı gibi kitapların kaldırılması istenirken bu tarz kitapları 16 yaş gençler kendilerine rehber ediniyor

kitabı elime aldım 50 sayfa okudum gülmeyi bırak üzüldüm ve kitabı bıraktım ilkokula giden bir çocugun günlüğüydü sanki ve tam yetişme çağında olan çocukların okuduğu bir kitap çok trajikomik şeker portakalı gibi kitapların kaldırılması istenirken bu tarz kitapları 16 yaş gençler kendilerine rehber ediniyor

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Şeker portakalı kitabını çok severek okumuştum,çok da güzel bir eserdi. Asıl kaldırılması gereken kitap olarak bunları görmekteyim bende..

Back