Yaşam tarzı farklı erkekler için hayatına s*çmış ama birşeye yaramamış bu yaptıkları. konuşlaır erkeksi bir okadar gerçekbence. Gerçek yazarlarda satıyor ama demekki ilgi çeken bu kitaplarmışki sattı kımsey zorla aldırlırmadıPucca'yı biliyorum, bir Twitter fenomeni. Twitter'da yazdıkları farklı gelebilir ama şu çıkan birkaç kitabının bu derece çok satması bence ''gerçek yazarlar''a yapılan bir haksızklık.
Yaşam tarzı farklı erkekler için hayatına s*çmış ama birşeye yaramamış bu yaptıkları. konuşlaır erkeksi bir okadar gerçekbence. Gerçek yazarlarda satıyor ama demekki ilgi çeken bu kitaplarmışki sattı kımsey zorla aldırlırmadı
Kazen listene bakıtımda benzetemedim kimseyePucca oldukça farklı, çaktırmadan takip ediyordum ama şimdi listeye ekledim ...
Ben öyle düşünmüyorum ya. Beğenildiki alındı.. Gerçek yazarlarda sattı senelerce satıyorda.Onlar üstat yerleri ayrı bu tarz kitablarda çok renk katıyor kitab raflarınaKimseye zorla aldırdı demedim zaten. Bu, bazı okuyucuların ''gerçek yazarlara'' yaptığı bir haksızlık. Ben böyle düşünüyorum.
Kazen listene bakıtımda benzetemedim kimseyeAçıklasaana kimmiş merkak ettik yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?