• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

puanlar açıklanana kadar ..

yok canım ya hepsi 1000 sayfa bendeki kitap öyle yani diğerlerini bilmiyorum :( hiç çalışasım gelmiyo sen başladın mı çalışmaya???

Bende daha başlamadım
Kitabımda bugün yarın gelir
Tembel tembel oturuyorum bişey yaptığım yok malesef :50:

Bende daha başlamadım
Kitabımda bugün yarın gelir
Tembel tembel oturuyorum bişey yaptığım yok malesef :50:

canım ufaktan başla derim ygs lys hazırlığına hani çok sıkma kendini bunaltma ama başla bir yerden sonra çok rahatlarsın yetişmiycek derdin olmaz

canım ufaktan başla derim ygs lys hazırlığına hani çok sıkma kendini bunaltma ama başla bir yerden sonra çok rahatlarsın yetişmiycek derdin olmaz

Kesinlikle canım,çok haklısın
Yavaştan başlamam lazım
Ama inanır mısın dolabımı bile düzeltmedim,annem kızıyo sürekli zaten :1:
Hiçbişey yapasım yok

Kesinlikle canım,çok haklısın
Yavaştan başlamam lazım
Ama inanır mısın dolabımı bile düzeltmedim,annem kızıyo sürekli zaten :1:
Hiçbişey yapasım yok

aynen bende öyleyim bir hafta daha keyfine bak sonra başla bence canım bütün derslere bakma zorlandıklarını halletmeye bak yeter

aynen bende öyleyim bir hafta daha keyfine bak sonra başla bence canım bütün derslere bakma zorlandıklarını halletmeye bak yeter

Canım sana bişey soracağım diyelim sınavı kazandık kpss'yi
Kazandık derken tercih yapıp atanmak gerekiyo değil mi?
Üniversiteden sonra atanmak için bu sene atanmalı mıyız
Biraz karışık sordum sanırım ama :1:

Canım sana bişey soracağım diyelim sınavı kazandık kpss'yi
Kazandık derken tercih yapıp atanmak gerekiyo değil mi?
Üniversiteden sonra atanmak için bu sene atanmalı mıyız
Biraz karışık sordum sanırım ama :1:

:1::1::1: hiç bişey anlamadım inan ya tercih sonuçları zaten ağustos gibi açıklanır kpssden de tercihi hangi ildeki üniyi kazandıysan o ili yazarsın banada öyle dediler valla başkada bir bilgim yok :1:

:1::1::1: hiç bişey anlamadım inan ya tercih sonuçları zaten ağustos gibi açıklanır kpssden de tercihi hangi ildeki üniyi kazandıysan o ili yazarsın banada öyle dediler valla başkada bir bilgim yok :1:

:1::1::1:
Sormak istediğim şimdi bu kpss'yi kazanırsak üniversite bittikten sonra doğrudan atanabiliyomuşuz ya ben öyle biliyorum
Kpss'yi kazanmış olmak için tercih yapıp gelmesi lazım değil mi ?
Hem okul hem iş gözüm korktu benim ya :18:

:1::1::1:
Sormak istediğim şimdi bu kpss'yi kazanırsak üniversite bittikten sonra doğrudan atanabiliyomuşuz ya ben öyle biliyorum
Kpss'yi kazanmış olmak için tercih yapıp gelmesi lazım değil mi ?
Hem okul hem iş gözüm korktu benim ya :18:

evet canım bende öyle biliyorum doğrudan atanyosun ya korkma demekki idare ediliyo yani herkes kpss diye deli olmuş durumda :1:

Ya buarada konu sahibi konunu dağıtmış olmadık değil mi :26:
Sagopam canım Esma'nın konusunu dağıtalım arada :1::1::1:

Ya buarada konu sahibi konunu dağıtmış olmadık değil mi :26:
Sagopam canım Esma'nın konusunu dağıtalım arada :1::1::1:

dağıttığımızı düşünmüyorum ya puanlar açıklanana kadar başka sınavlar hakkında konuşuyoruz :) :) esma yok hiç nerelerde takılmıyo artık??

dağıttığımızı düşünmüyorum ya puanlar açıklanana kadar başka sınavlar hakkında konuşuyoruz :) :) esma yok hiç nerelerde takılmıyo artık??

Esma bikaç günlüğüne arkadaşına gidecekti
Orda giremiyo belli ki,özletti kendini

obp açıklanması yapıldığına göre yakındır sınav sonuçlarının da açıklanması :18::18:

selamlar kızlar ya bişi sorucam sizin bi bilginiz var mı bu okul başarı puanı ne derece etkiliycek sınavı yani ham puanın üstüne ne kadar eklenir ki :26:

bunu öğrenmek için diploma notunu 0.6 ile çarpmalısın

alan içi ve dışı hakkında bir bilgisi olan var mıı:26::26::26:

Back