• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

puanlar açıklanana kadar ..

esmenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
184
0
116
Bursa
evet lys 1 şokunun ardından edb coğ için kolları sıvadık..çoğunluğun sınavı beklediği gibi değildi ama belli olmaz kızlar puanlar açıklanana kadar umudunuzu kaybetmeyin.sakın bu hataya düşmeyin..moral bozmayın tam gaz devam inşallah hayaller hayal olarak kalmaz..

bi de bi şey danışcam size coğrafyayı ne yapayım?nerden nasıl çalışayım malum ösym şaşırdı ygs konuları ve biraz lys biliyorum ama yeterli değil gibi.
neyse naapyım ben ya ?

Son düzenleme:
Coğrafya çalışmanın en mantıklı ve kesin yolu kavram haritalarından yararlanmaktır. Haritalar üzerinde görerek çalışırsan daha etkili olur.
Bir de netten coğrafya oyunları indirebilirsin.

geçen yıl fen sınavından 24 gün sonra açıklanmıştı bu yıl da öyle olacağını düşünürsek..
en az 10 gün daha var yani

tatlım bende kpss ye gircem yaaa nasıl çalışcam bilmiyorum anayasa beni boğar üstelik hep ygs konuları birde hep bilgi :53:

Ne anayasası canım ya :53:
Ben anayasa yok diye biliyorum,vatandaşlık tarih coğrafya türkçe matematik var diye biliyorum
Çalışacağız canım yapacak bişey yok :31:
Sen neler düşünüyosun canım,nasıl olur bizim bu memurluk işi

Ne anayasası canım ya :53:
Ben anayasa yok diye biliyorum,vatandaşlık tarih coğrafya türkçe matematik var diye biliyorum
Çalışacağız canım yapacak bişey yok :31:
Sen neler düşünüyosun canım,nasıl olur bizim bu memurluk işi

hiç bir bilgim yok memurlukla ilgili canım nasıl olcak bilmiyorum

tarih coğrafya türkçe matematik geometri anayasa var ya :43::43::43:

90 üstü puan almak gerekiyomuş ama olsada bizim için çok iyi olur ya çok çalışmamız lazım aslında ama hep bilgi

temel yurttaşlık bilgisi,vatandaşlığın içindeymiş anayasa 15 soru geliyo heralde güncel konulardanda 3 soru

7-8 soru yapsak yeter canım ya
Çalışacağız artık
Başladın mı çalışmaya ?

1000 sayfalık kitabı görünce hiç çalışmak gelmiyoki içimden ama başlamak lazım sınav 23 eylülde bu sınav çok önemli ya bunu kazanırsak hangi bölüm olursa olsun kpss ile uğraşmıycaz 3 milyon kişi giriyomuş :( şansımız az ama olsun

1000 sayfalık kitabı görünce hiç çalışmak gelmiyoki içimden ama başlamak lazım sınav 23 eylülde bu sınav çok önemli ya bunu kazanırsak hangi bölüm olursa olsun kpss ile uğraşmıycaz 3 milyon kişi giriyomuş :( şansımız az ama olsun

Bütün dersler mi 1000 sayfa canım :53:
Of haklısın sende ya
Evet öyleymiş öğretmenlik okudun diyelim,doğrudan atanıyomuşsun

Bütün dersler mi 1000 sayfa canım :53:
Of haklısın sende ya
Evet öyleymiş öğretmenlik okudun diyelim,doğrudan atanıyomuşsun

yok canım ya hepsi 1000 sayfa bendeki kitap öyle yani diğerlerini bilmiyorum :( hiç çalışasım gelmiyo sen başladın mı çalışmaya???

Back