ptt ödeme sistemi hakkındaki değişiklikten haberiniz olsun..satıcılar.. :)

Hmm olabilir bu şekilde. Bi sormam lazim var mi yok mu ama bi yerde kalktiysa heryerde kalkar sanirim.

Tek secenek havale mi peki şimdi:/

Hmm olabilir bu şekilde. Bi sormam lazim var mi yok mu ama bi yerde kalktiysa heryerde kalkar sanirim.

Tek secenek havale mi peki şimdi:/

Evet ptt hesbna yatrylar bende kargyu yolluyrm 1 senedr hep oule uapdm bi sorunda yasamadm

Evet ptt hesbna yatrylar bende kargyu yolluyrm 1 senedr hep oule uapdm bi sorunda yasamadm
Anladim canim teşekkürler. Instagramda yeni başlıyorum güven oluşturana kadar kapıdan ödeme çok işime yarar diye düşünmüştüm ama sağlık olsun napalim.

ben en baştan öyle yapıyorum zaten genelde cebimden ödüyorum ve alıcının ödeyeceği ücret üzerine bire bir kargo ücretini ekliyorum böylelikle bir sorun olmuyor soran alıcıya da niye çok tuttuğunu cebimden ödediğimi ve ücreti toplu kargo dahil onlara gönderdiğimi iletiyorum anlamış oluyor .ne hak geçiyor ne sorun oluyor benim için.en güzeli posta hesabınızın olması bu sayede kapıda ödemeli gönderdiğinizde hesabınıza havale masrafı az oluyor 1-2 tl kadar bir de karşı taraf zarar görmüyor havale ücreti 2.50 ödemiyor ki genelde kesintiyi ben ödemeyi tercih ediyorum işler karışmıyor en iyisi bu.paylaşımın için teşekkürler kardeşim.

Kapıda ödeme kalktiysa nasil yapiyorsunuz bunu anlamadim?

kapıda ödeme şimdilik var gibi ama ciko07 nin dediğine göre de kalkabilir benim görevli arkadaş hep iletiyor şimdilik ama bakalım ne zaman kalkar arkadaş karşı tarafın hem kargo ücretini ödemesini hem de paketin ücreti ne kadar onu kapıda ödeyemeyeceğini yani ikisi bir arada olamayacağını söylemek istedi anladığım kadarıyla ama zaten ben de dedim ki kargoyu önceden ben karşılıyorum sonra paket fiyatına +kargo fiyatını ekleyip kargo fişine toplam fiyatı yazıp karşı tarafafın önceden ödediğim kargo parasını da karşılamasını sağlıyorum demek istedim.

Ilk basta bende sizin gibi düşünmüştüm ancak kapida odeme icin artik sirket olmak gerektigini yani fatura kesmek gerektigini öğrendim. Bu yüzden sordum nasil yapiyorsunuz diye. Ilk fırsatta gidip ptt bayine sorucam. Hala duruyorsa kullanirim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…