Bebek İkinci El ptt kargoya yeni sistem gelmiş

buse67zeynep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
1.963
101
163
İstanbul
arkadaşlar merhaba ptt,ye yeni sistem gelmiş artık kargo gönderirken kargo parasınıda alıyorlarmış aranızda yakın zamanda kargo gönderen oldumu acaba geçen hafta benim kargom bu şekil geldi bilenler paylaşırsa sevinirim hepinize teşekkür ederim...

ben cuma günü yolladım. ama kapıda ödemeli değildi. kapıda ödemeli olursa eğer; kargo parasını da siz ödeyeceksiniz. ona göre karşı taraftan parasını alacaksınız tabii. mesela sattığınız ürün 20 tl, 1 kg yı geçmediği sürece kargo da 6,5 tl tutuyor. siz formu doldururken 26,5 yazacaksınız ki karşı tarafta o kadar para verecek. ptt sadece elden 2 kez para alma olayını kaldırmış. ama şehir şehir bu sistem işleniyormuş.

evet sistem değişmiş. kapıda ödemeli kargolarınızı alıcı ödemeli yollayamıyorsunuz.
ben geçen hafta yolladığım ürünlerde kargo ücretini kendim ödedim ve bu ücreti kapıda ödeme ücretinin üstüne eklettim. alıcımı da bu durumdan haberdar ettim. bir sorun yaşanmadı yani

Bende geçen hafta kapıda ödemeli kargo gönderdim. Kargo parasını ben ödedim. Sistem artık bu şekildeymiş.

evet benimde işlemim böyle oldu bu sistem sadece kapıda ödemede geçerli yani teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için

ben direk en yakn ptt subeye yolluyorm sattıgım urunlerı.kapıda odeme islerı karıstırıyo bu sefr ürün pahalıymıs gibi gorunuyo karsı tarafa.ödemelerıde banka hesabı verıyorm oraya denıyo basta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…