• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ptt kargo kapıda ödemeyi iptal etmiş haberi olan varmı?

guvene dayalı göndermek ne demek yahu :26:

ben gönderdim kargoyu yinede ödeme şartı olmadan alan kişiye durumu bildirdim artık hesaba havale yapar napalım kapıda ödemeli de gönderemeyeceğiz demek artık hiç ben zaten genelde takas yaptığım için sorun değil ama arada takasa uygun birşeyle bulamadığımda satış olarak da yolluyordum :19:

canım bunu satıyormusunuz dedı evet dedım kapıda odeme artık olmuyor sız guvenıp gonderecksınız kersı taraf ta sızın hesabınıza parayı yatıracak dedı..vallahı bende yenı satıs yapmaya basladım benım ıcın ıyı olmadı ya:)))))))))

canım bunu satıyormusunuz dedı evet dedım kapıda odeme artık olmuyor sız guvenıp gonderecksınız kersı taraf ta sızın hesabınıza parayı yatıracak dedı..vallahı bende yenı satıs yapmaya basladım benım ıcın ıyı olmadı ya:)))))))))

sadece izmir ptt için mi geçerli acaba bu durum ya da başka bir şubesinde aynı mı diyeceğim ama izmirdeki en iyi ptt merkez şubeydi zaten yoksa diğer şubeler saat 2den sonra kargo kabul etmiyorlar hele bir tanesi kargo ücreti için bile karşı ödemeli göndermiyoruz dedi

sadece izmir ptt için mi geçerli acaba bu durum ya da başka bir şubesinde aynı mı diyeceğim ama izmirdeki en iyi ptt merkez şubeydi zaten yoksa diğer şubeler saat 2den sonra kargo kabul etmiyorlar hele bir tanesi kargo ücreti için bile karşı ödemeli göndermiyoruz dedi

aaa cıddımısın neresı dedı canım bende bıleyım oraya gıtmeyeyım zaten bebegım kucuk:)))
bu uygulama yenı oldugu ıcın sehır sehır baslamıslar uygulamaya

aaa cıddımısın neresı dedı canım bende bıleyım oraya gıtmeyeyım zaten bebegım kucuk:)))
bu uygulama yenı oldugu ıcın sehır sehır baslamıslar uygulamaya

izmir nergiz şubesiydi kargo karşı ödemeli göndermiyoruz diye

bu arada konunun başında yazdığı gibi sadece kargo ücreti için karşı ödemeli vs gönderememek değil kapıda ödeme şartlı kabul etmiyolar kargo ücreti ben vereceğim dedim zaten görevliye ona rağmen fatura istedi

hergün yeni bir kıllık çıkarıyor ptt

neyse artık yani ya güvenip hesaba ücret yatıran arkadaşlala satış yapacağız ya da takasa devam :44:

izmir nergiz şubesiydi kargo karşı ödemeli göndermiyoruz diye

bu arada konunun başında yazdığı gibi sadece kargo ücreti için karşı ödemeli vs gönderememek değil kapıda ödeme şartlı kabul etmiyolar kargo ücreti ben vereceğim dedim zaten görevliye ona rağmen fatura istedi

hergün yeni bir kıllık çıkarıyor ptt

neyse artık yani ya güvenip hesaba ücret yatıran arkadaşlala satış yapacağız ya da takasa devam :44:

evet canım hakkımızda hayırlısı ıns

Back