- 1 Kasım 2012
- 780
- 93
- 118
- Konu Sahibi babyoverlock
arkadaşlar bilginiz varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bilginiz varmı?
aa nasıl yani ben şimdi 20 tl lık urun gönderıcekcem 26,5 olarakmı yazmam gerekecek nasıl birşey ki bu
aynı şey sen kargonun bedelini ödüceksin kargo baştan alcak senden kargonun ucretini ve sonra alıcıdan alıp sana yatırcak bukadar basit..
arkadaslar bu yeni duzenleme niye yapıldı ? ben size söyleyim cunku gidip bizzat sordum.. geri giden kargolar için yapılan bir duzen bu artık kargo geri gitse bile sizden baştan kargo bedelini alarak ptt kendini garantiye almış oluyor hesabınıza o ucreti kargonuz geri dönerse yansıtmıyor
şimdi daha net anladım ptt haklı burda evet yanı ben kargo verırken bedelını ödeyecegım ucretıde ek olarak yazacagım. Bugun gönderım yaptım birşey dıyen olmadı ıstanbul maltepe subeden pazartesi itibarıyla aynı uygulamayı yaparlar o zaman.Değişen pek birşey olmuyor zaten öylede olsa.Tesekkur ederım hiç haberım olmazdı cnm yazmasan
konumda paylaşmıştm cnm konu açmayı akıl edemedim aslında keşke açsaydım arkadasımız açmış iyi etmiş zaten bu uygulama şehir şehir geliyor ve sizi uyarmaları lazım beni uyardılar oradan biliyorum. sormuyorlarsa kargo karsı taraftanmı ödenecek diye hemen eklersin ucreti üzerine sorarlarsa daha ancak bu sisteme geçmemiş demektir bilgin olsn cnm rica ederim
bnm gıttıgım subedekıler bı garıpler zaten ögrendıgım iyi oldu
bnm eve gelenler bi garip bnm kargoları okadar eminlerki imza attırmıyolar bile bana bazen kapıcıya bırakıyolar tenezzül edip yukarı cıkmıyorlar buna ne dieceksin hahaha
hahay sesim komlu komsuya gitmemiştir umarım gulerken.Bu ptt iyi ucuz da cidden elemanların çogu garıp sanki kafasına sılah dayanmıs gıbı yapıyor bır kısmı işini.Geçende ben gittim kargo teslım alıcam adam tutturdu takıp notakıp no dıyorum bu subeye geldı mesaj geldı telıme aha kımlık yook takıp no takıp no kavga edıyordumda baska görevlı baktı verdı 5 dk da sagolsun..
dogrudur çalışanlarından burdaki şubede allahtan arkadasım var yoksa bende yandım
canm sana bi mesaj atmıştım buraya evet ya da hayır değil yazabilir misin.
bir de ben bu yeni yönetmeliği anlamadım
evet canım dediğin gibi... bu yonetmelik her şehirde yok henuz söylerler zaten varsa değişiklik
kızlar ben bugün kapıda ödeme şartlı yollamak istedim faturası olmadan ödeme şartlı yollamıyoruz diyerek kabul etmediler.
izmirdeki merkez şubeden yolladım. geçen hafta yollamıştım ödeme şartlı bugün böyle dediler anlamadım
bnm eve gelenler bi garip bnm kargoları okadar eminlerki imza attırmıyolar bile bana bazen kapıcıya bırakıyolar tenezzül edip yukarı cıkmıyorlar buna ne dieceksin hahaha
canım bende ızmırdeyım kapıda odemelı olabılmesı ıcın sevk ırsalıyesı ıstıyorlar o da ısyerlerı ıcın gecerlı yanı dolandırcılık fılanda olmus ya onun ıcın boyle bısey yapmıslar guvene dayalı gondereceksın dedıler bana bende hala kargomu gonderemedım
hahay sesim komlu komsuya gitmemiştir umarım gulerken.Bu ptt iyi ucuz da cidden elemanların çogu garıp sanki kafasına sılah dayanmıs gıbı yapıyor bır kısmı işini.Geçende ben gittim kargo teslım alıcam adam tutturdu takıp notakıp no dıyorum bu subeye geldı mesaj geldı telıme aha kımlık yook takıp no takıp no kavga edıyordumda baska görevlı baktı verdı 5 dk da sagolsun..