Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
amaaan kızlar hepimiz uzun süredir burdayız birbirimizi az çok biliyoruz...havale olsun nolur ki ben güveniyorum arkadaşlara PTT illeti bizim aramızdaki alışveriş duygusuna bu bağa engel olamicak
ben bu zamana kadar hep havaleyle gönderdim ürünlerimi hanımlar.. çoğunda, hatta hemen hemen hepsinde ben ürünü gönderdim sonra havale yapıldı.. neyseki bi sorun yaşamadım.. ürün eline ulaştıktan 1 hafta sonra yatıran yine oldu.. ben sorun etmedim gerçi bunları siz nasıl istersiniz orasını bilmiyorum da.. kimse göndermemezlik yapmadı yani demek istediğim sağolsunlar.. umarım sizlerde bi sıkıntı yaşamazsınız.. bol satışlarrr
ben bu zamana kadar hep havaleyle gönderdim ürünlerimi hanımlar.. çoğunda, hatta hemen hemen hepsinde ben ürünü gönderdim sonra havale yapıldı.. neyseki bi sorun yaşamadım.. ürün eline ulaştıktan 1 hafta sonra yatıran yine oldu.. ben sorun etmedim gerçi bunları siz nasıl istersiniz orasını bilmiyorum da.. kimse göndermemezlik yapmadı yani demek istediğim sağolsunlar.. umarım sizlerde bi sıkıntı yaşamazsınız.. bol satışlarrr