How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ptt kapıda ödemeli sistem kalkmış!

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.191
298
İzmir
Arkadaşlar ptt nin kapıda ödeme sistemi kalkmış..

Kapıda ödeme yollamak için esnaf olmanız gerekiyormuş, sevk irsaliyesi istediler:47::47::47:
Ayın 3'ünden beri böyleymiş :47:

Koca koca poşetler kaldım öyle içerde, kavga kıyamet..sinirlerim bozuldu..Her gün yeni bir icat çıkarıyolar, bu nedir yahu!!!...
Evim pttye uzak, geri dönemedim..Yolladım artık..

Yolladığım arkadaşlara hesap numaramı vereceğim, umarım sorun yaşamam:50:

Bilginiz olsun, kapıda ödeme anlaşıp ta kalmayın siz de pttnin içinde öyle sap gibi.

Artık bit pazarında havale sistemi çalışacağız kısacası, kapıda ödeme diye bir şey yok:47:

Kapıda ödeme yollamak için esnaf olmanız gerekiyormuş, sevk irsaliyesi istediler:47::47::47:

Koca koca poşetler kaldım öyle içerde, kavga kıyamet..sinirlerim bozuldu..Her gün yeni bir icat çıkarıyolar, bu nedir yahu!!!...

Bilginiz olsun, kapıda ödeme anlaşıp ta kalmayın siz de pttnin içinde öyle sap gibi.

Artık bit pazarında havale sistemi çalışacağız kısacası, kapıda ödeme diye bir şey yok:47:

cANIM SIKINTI YAŞAMANA ÜZÜLÜM...UMARIM ARKAŞLAR ANLAYIŞLI OLURLAR

cANIM SIKINTI YAŞAMANA ÜZÜLÜM...UMARIM ARKAŞLAR ANLAYIŞLI OLURLAR

Aslında havale yapıldıktan sonra ürün gönderilir, hani böyledir genelde..Ama dönemedim elimde onca poşet eve açıkçası..
Bir sorun yaşamayacağımı ümit ediyorum...

Hayatımda böyle saçma bir uygulama görmedim..Bir de poşetlere didik didik baktılar..Sanki kaçakçılık yapıyoruz:19:

yaklaşık 4 kez falan ptt aracılığı ile telefon kılıfı vs. aldım. hiç birini de kapıma getirmediler. getirmedikleri halde aradığımda evde yoktunuz gibi yalan söylediler her seferinde kendim aldım.. zaten kapıda ödeme hizmeti vermiyorlardı... bundan sonra hiç vermeyecekler demekkı ben alışkınım :D :34:

Her an kalabilirsin o vakit benim gibi ortada...
Sinirlerimi zıplattılar..

jully özellikle sen canım, bornova pttye kapıda ödemeli anlaşıp gideyim deme sakın. Sinir harbi yaşarsın.

bebegm ben bugun gittim gerci takaslı ürünlerdi dun yolladm bişi olmadı ben oraya gitmiyorm zaten allahtan ama üzücü bi durum :14:

Umarım sorun yaşamazsın Medcim, iyi niyetini suistimal edenler çıkmayacaktır inşallah..
Sistemin en önemli özelliği, süregelen olmasıdır, ama bizde sistem ikide birde değişen demek.. :47:

bebegm ben bugun gittim gerci takaslı ürünlerdi dun yolladm bişi olmadı ben oraya gitmiyorm zaten allahtan ama üzücü bi durum :14:

bornova merkezde mi böyle acaba? yine de saçma..delirttiler resmen beni..

er ya da geç diğer şubeler de almayacaktır..e havale sistemiyle de herkes ne kadar alışveriş yapar muamma..

Umarım sorun yaşamazsın Medcim, iyi niyetini suistimal edenler çıkmayacaktır inşallah..
Sistemin en önemli özelliği, süregelen olmasıdır, ama bizde sistem ikide birde değişen demek.. :47:

İnşallah canım..

Hayır bir de ben suçlu çıktım orda..inan 1 saat bekledikten sonra verebildim kargoları..Güya merkez şube..1 kişi çalışıyor o da merasimle..Dedim yeter yahu biri yardıma gelsin..

Yok sistem yavaş, yok sistem kilitlendi..En sonunda sevk irsaliyesi istediler, esnaf olmamız gerekiyormuş:47:

bornova merkezde mi böyle acaba? yine de saçma..delirttiler resmen beni..

er ya da geç diğer şubeler de almayacaktır..e havale sistemiyle de herkes ne kadar alışveriş yapar muamma..

yok be cnm bu devirde kim kime guvenior .. bitti işimz havaleye kaldıysak ohooo :9:

İnşallah canım..

Hayır bir de ben suçlu çıktım orda..inan 1 saat bekledikten sonra verebildim kargoları..Güya merkez şube..1 kişi çalışıyor o da merasimle..Dedim yeter yahu biri yardıma gelsin..

Yok sistem yavaş, yok sistem kilitlendi..En sonunda sevk irsaliyesi istediler, esnaf olmamız gerekiyormuş:47:

$kac+el+kaldi.jpg

Ne kadar manidar dimi ?? :41::41:

canım bende bugün hesap açtırdım ordan ve özellikle sordum bana böyle bişi demediler :26::26:

Back