• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PTT Havale ile ilgili bilgisi olanlar acilen bakabilir misiniz?

kita

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
355
5
118
Diğer
Arkadaşlar bugün ptt havale kağıdı geldi benim adıma adres isim falan yazıyor ama gönderen kim belli değil, bende hala düşünüyorum nereden gelmiş olabilir diye bi yerden para da beklemiyorum şu an ama aklım karıştı. Netten havale sorgulama işlemi de yokmuş. Sadece havale gelen ptt merkezinden alabiliyorum. Araştırdım kimlikle beraber havalem gelmiş deyince 3 soru soruyorlarmış, hangi kişi ya da kurumdan, nereden geldiği, ne kadar olduğu bunlardan birine cevap veremezsem alamıyormuşum parayı, bu gün saat geçtiği için de ptt ye gidemedim hafta sonuna da denk geldi p.tesi gidebileceğim ancak. Daha önce bu durumla karşılaşanınız var mı acaba? Var mı fikriniz, sahte olabilir mi? Çok aklım karıştı telaş ettim...

Bence gidip parayı almayacağım ama göndereni öğrenmek istiyorum deyin. Eğer tanımadığınız biri ise verseler de almayın.. Milyon çeşidi olan dolandırıcılık yollarından biri olabilir. Eğer tanıdığınız biri ise ve parayı vermezlerse ki bence verirler; zaten para ona geri döner ve sonra o size haber vererek tekrar gönderebilir.

Arkadaşlar bugün ptt havale kağıdı geldi benim adıma adres isim falan yazıyor ama gönderen kim belli değil, bende hala düşünüyorum nereden gelmiş olabilir diye bi yerden para da beklemiyorum şu an ama aklım karıştı. Netten havale sorgulama işlemi de yokmuş. Sadece havale gelen ptt merkezinden alabiliyorum. Araştırdım kimlikle beraber havalem gelmiş deyince 3 soru soruyorlarmış, hangi kişi ya da kurumdan, nereden geldiği, ne kadar olduğu bunlardan birine cevap veremezsem alamıyormuşum parayı, bu gün saat geçtiği için de ptt ye gidemedim hafta sonuna da denk geldi p.tesi gidebileceğim ancak. Daha önce bu durumla karşılaşanınız var mı acaba? Var mı fikriniz, sahte olabilir mi? Çok aklım karıştı telaş ettim...
Parayı kesinlikle almayın.
Dolandırıcılık ihtimali yüksek. Kağıtla beraber merkezden kimin yolladığını sordurun sadece. Tanıdık bir isimse alın, tanıdık değilse kesinlikle almayın, para onlara geri dönsün.

Teşekkürler yorumlarınız için.
Ben iki ay önce bi yere ödeme yapmıştım o kuruma ulaşmamış bana geri dönmüş, aldım paramı.

Back