O Ozgcelik Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2017 34 2 1 26 14 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozgcelik #1 Kendimi bildim bileli pskolojim bozuk kalabalık ortamdan nefret ediyorum boguluyorum çok takintiliyim ve duygusalim. Bu yaşıma kadar çok çok şeyler yaşadım o kadar ilaç tedavi düzelen bisey yok .. Ne Yapcam bilmiyorum hiç rahat degilm
Kendimi bildim bileli pskolojim bozuk kalabalık ortamdan nefret ediyorum boguluyorum çok takintiliyim ve duygusalim. Bu yaşıma kadar çok çok şeyler yaşadım o kadar ilaç tedavi düzelen bisey yok .. Ne Yapcam bilmiyorum hiç rahat degilm
deniz_gunes Hayat devam ediyor... Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2007 17.040 11.252 498 Diğer 14 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozgcelik #2 Kalabalik ortamlara girme.. Ilaca devam gerekirse doktoru degistir
O Ozgcelik Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2017 34 2 1 26 14 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozgcelik #3 Hamileyim ilaç kullanamiyorum eskiye göre da h ıyim yanlız dediğim gibi kalabalık ortam çok boguyor beni insallah bebişime iyi bi anne olcam
Hamileyim ilaç kullanamiyorum eskiye göre da h ıyim yanlız dediğim gibi kalabalık ortam çok boguyor beni insallah bebişime iyi bi anne olcam