• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pskolojik rahatsızlığım ve çözüm yolu arayışım.yardım !!

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
Arkadaslar merhaba;
Benim kafamdan atamadığım biri var gitmediğim psıkolog ve psıkıyatr kalmadı, kullanmadığım ilaç kalmadı fakat çare bulamadım..:KK42:
çok yalnıs ve kotu biri ama onu takıp etmekten ve onu duşunmekten kendimi alamıyorum. Bu konu benim hayatımı çok zorlaştırdı 5 senedir durum bu ve daha da kötüledim. Artık dayanamıyorum..
bu konuda uzman (takıntılı aşk ve bagımlı kısılık ozellıgıı hastalıklarıyla ılgılenen) işinin ehli, bildiğiniz çok iyi bir doktor varmı ????
Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz :KK42:

Ya canım takinti için. Bi suru ilaç var neden şifa bulamadın ki. Eğer bu yeniyse zaten zamanla geçicek, ondan uzakta yaşa, arkadaş edin ağla sızla zamanla geçer.

bence ilaca yada psikoloğa o kadar para dökmeyi gerektircek bii durum yok.Herşey senin kafanda bitiyo.İlk önce bitirmeyi karar vermelisin kimse sana istemediğin bişeyi yaptıramaz çünkü

hayatına yeni birisi girdiğinde unutuyorsun ne sevgi ne öfke hiç bir şey kalmıyor ben meğer sevgi olmayan saplantılı çocukluk aşkımı bu şekilde unutmuştum

leventte melike hanım var tavsiye ederim ben çok memnun kaldım. melike kayhan hanım

Back