canım çok tatlı olmuşsun canım benim iyikide elbienin rengini turkuaz yaptırmışsın daha güzel olmuş yaz günü cıvıl cıvıl çok güzelsiniz ikinizde..rabbim mutlulugunuzu daim etsin...Allah nazarlardan saklasın...en ince detaylar süperr kendi nişanın için yapıyorsun neden yorulasınki ala ala kaydirigubbakcemile2
çok tşk ederim.allah razı olsun hepinizden.ne güzel şeyler yazıyorsunuz.her ince ayrıntısına kadar düşünülmüş herşey ne hoş..
rabbim tamamına erdirsin inşallah..
amin canım inş nazarlar değmez dularınızla daim oluropuyorumnanaktancok tatlısınız rabbım nazarlardan korusun mutlulugunuz daım olsun inş darısı dugun fotolarına mutluluklar
çok şeker olmuşsun canım elbisende çok yakışmış. bohçalarında süper süslenmiş maşallah.. Allah mutluluğunuzu daim etsin..
elbiseyi izmirden aldık tatlım.rengi gerçekten güzeldi.ve inan burdakinden daha canlıydı.elbısenı nerden aldın tattlım cok güzel rengı ve acık olmaması cok hosuma gıttı.ayrıca cok güzel tasımısın canım.Allah mesut etsın.
tşk ederim cnmmutluluklar tatlımm
çok tşk ederim çok saolherşeyin çok güzel..maşallah
allah tamamına erdirsin..
bir ömür mutluluklar...
açık hava iyi oldu.ben pek sevmezdim öyle evin önü falan ama.atmosfer ayrıymış:)canim Allahim mutlulugunuzu daim etsin...bahcede,acik havada nisana dugune bayilirim...mutluluklar.Allah tamamina erdirsin...cok guzelsiniz ve hersey cok guzel
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:canım allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
bi yastıkta kocayınnnzemuszemus
amin canım.çok tşk ederimbaşta siz olmak üzere herşey çok güzel olmuş
Allah tamamına erdirsin..
evet canım bencede iyiki bu renk olmuş.ve iyiki kollarıda kapalı olmuş.başta amma kapalı olcam diodum ama tamamladı kollar.darısı sizlerin başına.inş. daha güzelleri sizlerin oluray fıstıgım iyiki bu renk yaptırmışsın nişanlıgını hele o kol detayına bayıldım süper olmuşsun cnm yaaa allah bi ömür mutluluk nasip eder inş...darısı benim gibi bekleyenlere inş:):):):)
çok tşk ederim canımçok güzel olmuşsun canum mutluluğun daim olsun
Psiqocum tebrik ederim öncelikle..Çok hoş olmuşsun maşallah..Umarım mutluluğunuz bir ömür sürer,Allah tamamına erdirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?