tşk ederim kuzum.elimizden geldiğince yaptık bişiler.canım çok güzel olmuşsun kıyafetine bayıldım
mekanda harika herşeyin kusursuz olmuş
allah tamamına erdirsin
saygınız, sevginiz ve mutluluğunuz daim olsun:Saruboceq:
amin canım aminnn çok tşk ederimçok güzel olmuşsun canım kıyafetinde çok hoş ALLAH mutluluğunuzu bozmasın....
cancum kuzum nişanlandım sonunda:)oyyyy datlum benimmmm harikasın yaaa allah tamamına erdirsinn bidenem opuyorumnanaktan
saol bitanem.inş. kuzum düğüne çok dahapsikoom gözün aydın canııım =) allah düününüde göstersin bise hayırlısıylan :) a.s.çok güsel olmuşsun..fotoların ii oldu nişn yastığı böle görmedim hiç bu tarafta anneme göstericem hemen :))))
rengi çok daha güzel aslında canım.fotolarda mavi gözüküo:)ayyy nişanlığın rengine bayıldım.....çok güzel cnm allah tamamına erdirsn...
tşk ederim opuyorumnanaktanÇok güzelsiniz maşAllah...Mutluluğunuz daim olsun..!:asigim:
Böyle güzellikleri gördükçe insanın evlenesi geliyor ayol.:kedi:
çok tşk ederim.allah razı olsuntatlım herşeyin cok güzel olmuş hayatının sonuna kadar bütün bu güzelliklerin devam edtmesi dileğiyle,
Allah tamamına erdirsin,
Bahçe,meşalelerin elbisen sen ve nişanlın cok güzel olmuşsunuz
bahçede yaptık canım.çok tşk ederimcanım benim çok güzel olmuşsunnn bahçede yapmışsınız herhalde harika olmuş bencee
herşey süpermiş canım...
Allah mutluluğunu daim etsin...
canım 41 kere teşekkürler:kedi:canım çok güzel olmuşsun 41 kere maaşallah:asigim:
Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
evet katıldımmmm:lepi:KUTLARIM HAYIRLI OLSUN ...ARTIK SİZDE NİŞANLILAR KERVANINA KATILDINIZ... zemuszemus
canım mutluluklar, halayda bende zorlanmıştım sonra tutturduk bi konya,ankara havası bi halay yarıştık :))))) mardinli nişanlım harika halay yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?