- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 28
- Konu Sahibi loveyourselff
Arkadaşlar merhaba geceleri cok uykuluyken aklimdan birbirinden alakasız düşünceler geçiyor son zamanlarda.Mesela içimden bisey hayal ediyorum onu düşünüyorum diyorum ki yarin cok güzel olacak diye mesela onunla alakalı seyler düşünürken içimden birden çamaşır sepetiyle ilgili bir cümle geciyor.Yani onu isteyerek düşünmüyorum birden öyle geciyor veya okulla alakalı bisey düşünürken birden icimdeki ses ondan alakasız bir sey söylüyor yani kendim söyledigimin farkindayim ama böyle alakasız düşünceler geçiyor.O ilk düşündüğüm seyi düşünürken ikinciyi planlamiyorum ama birden aklimdan geciyor onla alakalı bir cümle.Son zamanlarda hastaliklara cok takiyordum psikoz belirtisi mi bu acaba? Cunku mesela aklima gelen alakasız konuyu aklimdan gecirmeyi o an planlamiyorum birden geliyor.Ama ondan once cok takiyordum hastaliklara hep böyle bisey gene olacak mi diye düşününce oluyor.Aşırı derecede psikoz korkum var psikiyatr ve psikologa gittim kaygi bozuklugu teshis koydu ama şimdi böyle bisey olunca korktum gene