Kızlar merhaba biz bebek istiyoruz bende polikistik over var ne kadar kendi kendine olmayacağına inansamda yinede bir umut var içimde burda yazılanları okudukça dahada ümitleniyorum
Adet olmama 3 4 gün kaldı ben her ay adet oluyorum ilaç filan kullanmama gerek kalmıyor çok şükür bazen 4 5 gün sonra bazen de 2 3 gün önce olduğum oluyor
Henüz doktora gitmedim bu ay adet olmayı bekliyorum ama benim her ay kesinlikle göğüslerim de ağrı olurdu ve bana inanılmaz acı verirdi aynı zamanda alt karın bölgesinde de sancı olurdu ara sıra
Bu ay sadece o alt karın bölgesinde ki ara ara sancıyı yaşıyorum ama göğüslerimde hiç ağrı yok buda beni acaba hamilemiyim diye ümitlendiriyor
Çoğu kişide psikolojik olarak rahatlamayı söylüyor ama yapamıyorum gece yatıyorum hamilemiyim diyorum sabah kalkıyorum hamilemiyim diyorum
Bu herhalde birazda pko dan dolayı tereddütteyim
Dün akşam eczaneden erken gebelik testi aldım yaptım ve negatif üzülmedim ben pozitifi beklemiyordum ama yinede az da olsa ümidim vardı
Yinede bazen okuyorum onlar da da yanılma payı çokça fazlaymış yine göğüslerimde ağrı olmadığı için hala ümidim var
Gidip kan vermek aklıma geliyor ama daha net bir belirti olmadığından gitmek istemiyorum
Bu erken gebelik testlerinde en etkili test hangisidir acaba
Birde kendimi birazda olsa bu psikilojiden nasıl çıkartabilirim ben böyle ısrarcı oldukça sanki adetim gecikecek ve ben test yapınca yine negatifi görücem diye hissediyorum
Eminim beni çok iyi anlayanlarınız vardır ne yapabilirim