- 31 Mayıs 2019
- 283
- 250
- 18
- Konu Sahibi MusMutlu00
-
Haklısınız valla ama bir hafta üst üste görünce gerçekten elimde olmadan moralim bozuluyor hep güne enerjisiz başlıyorumCok iyi giden bir evliligi zorla huzursuz etmek diye buna derim ben .. takilmayin bu kadar rüyalara ya ..
Yani eşime pek yansıtmamaya çalışıyorum ama gün içinde çok huzursuz ve negatifim. Evet çok güzel bir evliliğim var ve bu saçma sapan şey yüzünden huzurun kaçacak diye çok korkuyorum. Resmen gece uyumadan dua ediyorum artık böyle şeyler görmeyim diyebence forumdaki boşanan boşanmayı düşünen insanların konularını okuyun belki evliliğinizin kıymetini anlarsınız
daha ne istiyorsunuz Allah aşkına kuzum :)
hadi ortada bi delil bişey olsa neyse musmutlu giden bi yuvayı paranoyalarınızla yıkmaksa niyetiniz doğrı yoldasınız
Çok Haklısınız valla ne diyim ki ne kadar saçma bisey olduğunun da farkındayım ama elimde olmadan oluyor gerçektenTotonuzu örtün ...
Aman rüyalara takılırsak oho .
Aksine aklıma hiç gelmiyor böyle şeyler etraftan duyduklarim ve sanırım burdan okuduklarım bilinç altıma yerleştiBelki bilinçaltına yerleşmiş olabilir gün içinde eşinizi çok dusunup böyle şeyler geliyorsa aklınıza bu yüzden ruyana girmiş olabilir
Evden ve işten aldatmaya fırsat olacağını sanmıyorum ama insanoğlu çiğ süt emmiştir hani bide değişen hiç bir şey olmadı aramızda ne eşimde ne tavırlarında:)) Sizin adınıza da çok üzüldümSevgilim beni aldatığını rüyamda görmüştüm gerçek çıktı. İnşaAllah iyi düşünelim iyi olsun adama yazık. Gerçekler zaten çıkıyor.
Sanım haklısınız :))Aşırı sevgidendir o.
Herşeyin aşırısı zarar :)
Üzülme unutacak kadar eskide kaldı onlar, evliyim mutluyum. Ama abdala Malum olmuştu benim mesele. Gönlünü ferah tut eşinle paylaş bence yazık adama.Evden ve işten aldatmaya fırsat olacağını sanmıyorum ama insanoğlu çiğ süt emmiştir hani bide değişen hiç bir şey olmadı aramızda ne eşimde ne tavırlarında:)) Sizin adınıza da çok üzüldüm
Hayir hiç bir şüphe hiç bisey yok yani 2 sene oldu evliyim 2 sene önce nasılsa hala öyle hiç bir şekilde değişme olmadı. Hani desem dışarı çıkıyor falan veya işten gec donuyor daha bugune kadar saat beşi beş dk geçmez hemen gelir dışarı çıkarsa ben ve oğlum olmadan çıkmaz beraber değerlendiririz boş vakitleri. Fakat neden böyle olduğunu bir türlü anlamıyorum moralim çok bozuluyorBir durumdan mı huylandınız acaba?
Rüyaların birçoğu aslında bilinçaltında köreltilmiş gerçek hisleri yansıtır.
Aynen oda olabilir ve burdan okuduğum gördüğüm şeylerde tetikliyor olabilirRüyaların tersi çıkarmış.
İşıme gelmeyen tüm rüyaları böyle yorumluyorum
Ilk gördüğünüzde fazlaca etkilendiniz ve bilinçaltınızda yer edindi bu konu belki de. Üzmeyin kendinizi.
Ilk başta söyledim böyle boş boş şeylere takılıp canını sıkma falan dedi. Daha bunun üstüne kalkıp yine aynı şeyi söylersem bozulabilir bisey mi imâ etmeye çalışıyorsun falan diye de düşünür diye korkuyorumÜzülme unutacak kadar eskide kaldı onlar, evliyim mutluyum. Ama abdala Malum olmuştu benim mesele. Gönlünü ferah tut eşinle paylaş bence yazık adama.
teşekkür ederim sabır ve sükunetle ortaya cikarsamda konuyu kabul etmedi tum delillere rağmen yine suçlu ben oldum birdaha yapmamaya yemin etti ama ben hep şüpheli halinde tavrında bir sorun yoksa cok uzatma ilişkinize yansır olmayasi varsada olur sonraHareketleri tavırları bana davranışı herşeyi aynı değişen hiv bir şey yok sanırım buralarda çok takiliyorum bilinç altıma yerleştisizin adınıza da çok üzüldüm
Aynen söyleye söyleye essegin aklına karpuz kabuğu sokacam. Siz takipte kalın Allah kimsenin yuvasını bozmasın huzurunu kaçırmasın inşallahteşekkür ederim sabır ve sükunetle ortaya cikarsamda konuyu kabul etmedi tum delillere rağmen yine suçlu ben oldum birdaha yapmamaya yemin etti ama ben hep şüpheli halinde tavrında bir sorun yoksa cok uzatma ilişkinize yansır olmayasi varsada olur sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?