Psikolojimi bozdum ne yapmaliyim 🙄

Yani eşime pek yansıtmamaya çalışıyorum ama gün içinde çok huzursuz ve negatifim. Evet çok güzel bir evliliğim var ve bu saçma sapan şey yüzünden huzurun kaçacak diye çok korkuyorum. Resmen gece uyumadan dua ediyorum artık böyle şeyler görmeyim diye

Sevgilim beni aldatığını rüyamda görmüştüm gerçek çıktı. İnşaAllah iyi düşünelim iyi olsun adama yazık. Gerçekler zaten çıkıyor.

Sevgilim beni aldatığını rüyamda görmüştüm gerçek çıktı. İnşaAllah iyi düşünelim iyi olsun adama yazık. Gerçekler zaten çıkıyor.
Evden ve işten aldatmaya fırsat olacağını sanmıyorum ama insanoğlu çiğ süt emmiştir hani bide değişen hiç bir şey olmadı aramızda ne eşimde ne tavırlarında:)) Sizin adınıza da çok üzüldüm

Rüyaların tersi çıkarmış.
İşıme gelmeyen tüm rüyaları böyle yorumluyorum

Ilk gördüğünüzde fazlaca etkilendiniz ve bilinçaltınızda yer edindi bu konu belki de. Üzmeyin kendinizi.

Üzülme unutacak kadar eskide kaldı onlar, evliyim mutluyum. Ama abdala Malum olmuştu benim mesele. Gönlünü ferah tut eşinle paylaş bence yazık adama.

Bir durumdan mı huylandınız acaba?
Rüyaların birçoğu aslında bilinçaltında köreltilmiş gerçek hisleri yansıtır.
Hayir hiç bir şüphe hiç bisey yok yani 2 sene oldu evliyim 2 sene önce nasılsa hala öyle hiç bir şekilde değişme olmadı. Hani desem dışarı çıkıyor falan veya işten gec donuyor daha bugune kadar saat beşi beş dk geçmez hemen gelir dışarı çıkarsa ben ve oğlum olmadan çıkmaz beraber değerlendiririz boş vakitleri. Fakat neden böyle olduğunu bir türlü anlamıyorum moralim çok bozuluyor

Üzülme unutacak kadar eskide kaldı onlar, evliyim mutluyum. Ama abdala Malum olmuştu benim mesele. Gönlünü ferah tut eşinle paylaş bence yazık adama.
Ilk başta söyledim böyle boş boş şeylere takılıp canını sıkma falan dedi. Daha bunun üstüne kalkıp yine aynı şeyi söylersem bozulabilir bisey mi imâ etmeye çalışıyorsun falan diye de düşünür diye korkuyorum

Hareketleri tavırları bana davranışı herşeyi aynı değişen hiv bir şey yok sanırım buralarda çok takiliyorum bilinç altıma yerleşti sizin adınıza da çok üzüldüm
teşekkür ederim sabır ve sükunetle ortaya cikarsamda konuyu kabul etmedi tum delillere rağmen yine suçlu ben oldum birdaha yapmamaya yemin etti ama ben hep şüpheli halinde tavrında bir sorun yoksa cok uzatma ilişkinize yansır olmayasi varsada olur sonra

Aynen söyleye söyleye essegin aklına karpuz kabuğu sokacam. Siz takipte kalın Allah kimsenin yuvasını bozmasın huzurunu kaçırmasın inşallah

Bilinçaltı...
Çok taktıkça , daha fazla görüyorsunuz bence bu tarz rüyaları.
Beyninizi boş bırakmaya çalışın biraz, uğraş edinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…