- Konu Sahibi MusMutlu00
-
Sizin psikolojiniz bozulmaya yer ariyormuş zaten. Ben de eşimi aldatirken vs gordum bikac kere ama kalkinca bu ruyayi kendisine anlatip dalgasini gectik hep.
Devamli rüyalarima göre hareket edip sacma sapan heraket ve davranislar yapsam yasayamazdim muhtemelen cunku iyi ruyalar gormem genelde. :)
Yansıtmamaya çalış.Evet anlattım böyle boş şeylere takılıp canını sıkma falan diyor. Ne yapacagimi bilmiyorum elimde de değil
eşiniz de güldü rüyanıza öyle mi?
tabi ki rüya yüzünden kızacak değil ama gülmek de çok tuhaf.
yerinizde olsam ya çok sevilmediğimi ya da eşimin tavırlarında bir sorun olduğunu düşünürdüm.
komik değil çünkü.
ben eşime rüyamda seni aldatıyodum diycem kendisi de gülecek,ilginçmiş.
Eşimi ben aldatirken degil. Eşimi beni aldatirken gordum. Kahkahalarla guldukte yazmadim dalga gectik kapandi konu.
5 yillik evliyim sevilip sevilmedigimi senin bir yorum analizinden ogrenecek degilim. :) Benim oyle bir suphem yok.
Eşimi ben aldatirken degil. Eşimi beni aldatirken gordum. Ayrica kahkahalarla guldukte yazmadim nerden cikariyorsun dalga gectik kapandi konu, surat mi asacagiz ruya icin veya ciddi ciddi o ruya uzerine mi konusacagiz.Surat asacak bir adam olsa anlatmam zaten.
5 yillik evliyim sevilip sevilmedigimi senin yarisini yanlis anladigin, yarisini da uydurdugun bir yorum analizinden ogrenecek degilim. :) Benim oyle bir suphem yok.
şimdi oldu, çünkü eğer senin aldattığını eşine söyleyip gülseydi kabul edersin ki bir sorun vardır.
eleştiri duymak istemediğin şeyi paylaşmıcaksın bu arada, buraya yazdığın herşeyden sonra herkesin yorum yapma hakkı doğuyor.
sonuçta hepimizin her konuda bir fikri var, yorum yapılmasını istemeyen insan paylaşmaz capiche?
Elestiri yapin diye konu acmadim ben. Konu sahibine yorum yazdim ve kendimden ornek verdim sadece. Elestirilecek genel bir yorum yaparim elestirirsin tamamda esimle aramdaki muhabbetten sanane yani...
Elestiri yapin diye konu acmadim ben. Konu sahibine yorum yazdim ve kendimden ornek verdim sadece. Elestirilecek genel bir yorum yaparim elestirirsin tamamda esimle aramdaki muhabbetten sanane yani sevmiyormus sorun varmis.
Meraba arkadaşlar direk konuya giriyorum. Kızlar ortada hiç bisey yok eşimle aramız gayet iyi. Iyi bir baba iyi bir es evden ise işten eve gelen bir insan. Haftada 2 gün tatili var 2 günde bizimle vakit geçirir her özel günü hatırlar çok romantiktir bisey istersem asla ikilemez ne istersem yapar. Fakat bu bir haftadır sürekli rüyalarım da beni aldatıyor. Ne kadar saçma da gelse psikolojim bozuluyor güne hep negatif başlıyorum ister istemez bi moral bozukluğu oluyor o psikolojiden çıkamıyorum. Bilmiyorum saçma mi geliyor size ama durum bu yani bir haftadır her sabah güne o kadar negatif başlıyorum ki sinirlerim bozuluyor olur olmadık şeyleri tartışma konusu yapıyorum. Bilerek yapmıyorum elimde olmadan yapıyorum sonra durup düşünüyorum ne kadar saçma bisey yaptığımın farkına varıyorum ama ne yaparsam yapım bu rüyalardan dolayı negatifligi mi atamıyorum üstümden. Sizce ne yapmalıyım kızlar nasıl kendime bi çeki düzen vermeliyim bu konu hakkında. Gerçkten çok kötü oluyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.
yine düzenlemişsin ya çok tatlı. tamam eşin seni çok seviyo takılma yani, bak ne dedim aksi durumda tuhaf olurdu. sıkma canını bu kadar. eşin seni sevse bana ne sevmese bana ne yorum altı üstü, de bu ispat çabası neden.
Meraba arkadaşlar direk konuya giriyorum. Kızlar ortada hiç bisey yok eşimle aramız gayet iyi. Iyi bir baba iyi bir es evden ise işten eve gelen bir insan. Haftada 2 gün tatili var 2 günde bizimle vakit geçirir her özel günü hatırlar çok romantiktir bisey istersem asla ikilemez ne istersem yapar. Fakat bu bir haftadır sürekli rüyalarım da beni aldatıyor. Ne kadar saçma da gelse psikolojim bozuluyor güne hep negatif başlıyorum ister istemez bi moral bozukluğu oluyor o psikolojiden çıkamıyorum. Bilmiyorum saçma mi geliyor size ama durum bu yani bir haftadır her sabah güne o kadar negatif başlıyorum ki sinirlerim bozuluyor olur olmadık şeyleri tartışma konusu yapıyorum. Bilerek yapmıyorum elimde olmadan yapıyorum sonra durup düşünüyorum ne kadar saçma bisey yaptığımın farkına varıyorum ama ne yaparsam yapım bu rüyalardan dolayı negatifligi mi atamıyorum üstümden. Sizce ne yapmalıyım kızlar nasıl kendime bi çeki düzen vermeliyim bu konu hakkında. Gerçkten çok kötü oluyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.
Ayni durumu bende yaşıyordum bir ara ama günlük hayatta esimin garip tavırlarıda bunu tetikliyordu bur kac hafta bu böyle sürdü sonra esimin baska bir kadınla görüştügunu öğrendim ama hareketleri normal degildi sende böyle olacak diye demiyorum buna takmaMeraba arkadaşlar direk konuya giriyorum. Kızlar ortada hiç bisey yok eşimle aramız gayet iyi. Iyi bir baba iyi bir es evden ise işten eve gelen bir insan. Haftada 2 gün tatili var 2 günde bizimle vakit geçirir her özel günü hatırlar çok romantiktir bisey istersem asla ikilemez ne istersem yapar. Fakat bu bir haftadır sürekli rüyalarım da beni aldatıyor. Ne kadar saçma da gelse psikolojim bozuluyor güne hep negatif başlıyorum ister istemez bi moral bozukluğu oluyor o psikolojiden çıkamıyorum. Bilmiyorum saçma mi geliyor size ama durum bu yani bir haftadır her sabah güne o kadar negatif başlıyorum ki sinirlerim bozuluyor olur olmadık şeyleri tartışma konusu yapıyorum. Bilerek yapmıyorum elimde olmadan yapıyorum sonra durup düşünüyorum ne kadar saçma bisey yaptığımın farkına varıyorum ama ne yaparsam yapım bu rüyalardan dolayı negatifligi mi atamıyorum üstümden. Sizce ne yapmalıyım kızlar nasıl kendime bi çeki düzen vermeliyim bu konu hakkında. Gerçkten çok kötü oluyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.
Hareketleri tavırları bana davranışı herşeyi aynı değişen hiv bir şey yok sanırım buralarda çok takiliyorum bilinç altıma yerleştiAyni durumu bende yaşıyordum bir ara ama günlük hayatta esimin garip tavırlarıda bunu tetikliyordu bur kac hafta bu böyle sürdü sonra esimin baska bir kadınla görüştügunu öğrendim ama hareketleri normal degildi sende böyle olacak diye demiyorum buna takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?