Psikolojim

Öncelikle mide bulantısı olması çok normal. Çevrenizde size dikkat et bunu da düşürme diyen saçma sapan konuşan,enerji emen negatif kişilerden uzak durun iletişimi kesin mümkünse. Pozitif düşünmeye çalışın. Güzel bir hamilelik geçirip hayırlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Açıkçası hamileliğimi öğrendiğimden beri görüştüğüm insan sayısı bir elin sayısını geçmeyecek kadar düştü. Kimseyi evime almıyorum kimsenin evine gitmiyorum kimseden özel bir ilgi beklemiyorum kimseye vefa borcu hissetmiyorum. Böyle daha rahatım ama ister istemez psikolojik yorgunluğum var.
Bebenin ultrason görüntüsünü atıyorum bir yakına istediği için ay bu koca kafalı aynı babası. İnsanları kırmayayım diye çok zorluyorum ama eşimde aç ağzını arkandayım diyır. Bu saatten sonra deccal çıkacak içimden resmen

Hamilelik ciddi anlamda sinirlerimi etkiliyor. Saçma sapan şeyler duyuyorum insanlardan notmalde gülüp geçeceğim şeyler ama o an beynime kan sıçrıyor resmen.
Görümcemin 7 yaşında oğlu var eşimle biraz boğuşarak oynarlar dayı sonuçta. Birkaç farklı mekanda birkaç kez bana bak senin çocuğun bi doğsun havada ne taklalar attırıyorum kocana dur demediğin için diyor. En son kızdım artık defalarca söylediği için, yüreği olan varsa denesin kim kime takla attırıyor görürüz dedim. İnsanlara tahammülüm hiç kalmadı hiç

En iyisini yapıyorsunuz. Hiç içinizde tutmayın rahatsız hissettiğiniz an pat pat söyleyin o kişiye

En iyisini yapıyorsunuz. Hiç içinizde tutmayın rahatsız hissettiğiniz an pat pat söyleyin o kişiye
Az çok söylenmeye başladım zaten. Eşimde bu konuda sürekli destekleyici oluyor bana karşı. Bir toplu ortamda beni rahatsız edecek birşey yapılıyorsa daha ben uyarmadan uyarıyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…