Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin neyin varBen de. Gel sarılalım
Senin neyin var
Bişeye canım sıkılıyo ama neye tam emin olamıyorumSenin neyin var
Benim hayatımda olan herkes benle derdi var sanki hep çevrem yüzünden mutsuzumBişeye canım sıkılıyo ama neye tam emin olamıyorum
O zaman o çevreyi değiştirmelisin ve insanları umursamamayı öğrenmelisin.Benim hayatımda olan herkes benle derdi var sanki hep çevrem yüzünden mutsuzum
Sorunum o zaten böyle şeyler istemiyorum daha elit bı yaşam özgürlük istiyorum sabah düzenli gidip gelebilecegim kimseye hesap veremeyeceğim canımın istemediğine muhatap olmak istemediğim bı işim spor yapmak farklı aktiviteler yapabileceğim bı şehir istiyorumÖnce en kolayından başlasan. Örgü,dikiş gibi bişeyler yapabiliyorsan mesela. Ya da pasta börek gibi yapıp satmaya çalışsan. Hiç mi oluru yok?
Yaşadığım yer çıkıp spor yapılacak bı cafe bı restorana gidilcek bı yer değil malesefÖnce sporla başlamalısın bence. Her sabah çık koş. Daha elit bir yaşam ise hayalin yaşayabilirsin bence. Önce sporla başla daha sonra herkesten farklı olarak yapabildiğin şeylere odaklan ve onu yapıp para kazanmaya çalış. Belki olmaz ama denedim dersin.
Yoga yapmayı deneyinYaşadığım yer çıkıp spor yapılacak bı cafe bı restorana gidilcek bı yer değil malesef
Dışardan bıraktığım okulu bitirmeye çalışıyorum ilk hedefim meslek sahibi olmak haftada 1 kitap bitirilecek 81 kiloyum diyete başladım hedefim 65 planım bu yönden inşallah tutarsizligim tutmazHerkesin zaman zaman hayattan zevk almadığı dönemler mutlaka olur. Kişinin psikolojisini sağlam tutmasının tek yolu, hayatta bir amacının olmasından geçiyor. Örneğin, çalışmak ve bir iş sahibi olmak bir mutluluk. Yapmaktan sevdiğin şeylerle vakit geçirmek insan zihnini olumsuz düşüncelerden uzaklaştırıyor.