Psikolojim bozuluyor galiba,sizde de oluyor mu?

başlarda aldatma konularından bende etkilenmiştim ama artık pek etkilenmiyorum:umursamaz:
aksine burdaki bazı olayları okudukça halime şükrediyorum:Saruboceq:
bazı insanların nelerle uğraştığını gördükçe okudukça birçok derdimin aslında dert bile olmadığını anlıyorumaklinialirimsmile
sende böyle yap canımyerimseniben

Sadece burada yazılanlar değil ki haberlerde de bir sürü olumsuzluklar var.
Burda yazanlar da insan o haberlerin kahramanları da insan.
Sonuçta okusak da okumasak da bunlar yaşanıyor.
Okuduklarımızdan çok üzülüyoruz ama bazıları da gerçekten etkiliyor.
İnsanız etkileniriz ama paranoyaklık derecesine vardırmamak lazım.
Öyle yaşananlar var ki keşke yalan olsa diyoruz.:1no2:
Tabi her yazılan da doğru olmuyor. Bir kısmı senaryo olduğu ortaya çıkıyor.aklinialirimsmile

ben bu tarz konuları okuduğum zaman olumsuzluğa kapılmıyorum.
sadece ders çıkartmaya çalışıyorum.neler olabileceğini düşünüyorum.bu sadece aklımın bir köşesine yazmakla oluyor.yoksa çıkıp paranoyaklı yapmıyorum.
sonuçta yaşıyoruz ve hayat devem ediyor. hala birilerine güvenmek ve hala birilerini sevmek zorundayız.

Bende bu bölüme çok takılıp kalıyorumm,hatta bazen sayfalarca okuyupp,şaşkınlıkdan yorumda yazmadan çıkıyorum bilmiyorumkismile

bende çok etkilendim,dünki olaydan,.:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:eek:haoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmileohaoldumsmile ohaoldumsmile

aldatma konusunda sanırım bende etkilendim kızımada dedim bak kuzenini dahi güvenme diye alsanaalsanasmile

bburdaki bir cok konu insanin moralini bozuyor zaten cogu basligi okumamaya calisiyorum ama elimde degil merak da ediyorum.
bazilarinin yalan oldugunu dusunerek kendimi avutuyorum ben bazen de girmiyorum.

al bendende okadar
bende etkilenmeye başladım
özellikle şu dünkü aldatma olayından sonra
bütün erkekler aldatır mı diye sormaya başladım kendime bilmiyorumkismile

Canim, hangi olay diye merak ettim, sanirim kuzeni ve esiyle ilgili konu acan arkadasin olayindan bahsediyorsun.
KK'da rastladigim en igrenc haber buydu. Resmen sok oldum. Inanamadim.
InsAllah yalandir.
Daha konu sahibinden mesaj gelmemis.

Canim, hangi olay diye merak ettim, sanirim kuzeni ve esiyle ilgili konu acan arkadasin olayindan bahsediyorsun.
KK'da rastladigim en igrenc haber buydu. Resmen sok oldum. Inanamadim.
InsAllah yalandir.
Daha konu sahibinden mesaj gelmemis.
sensibleciğim kuzeni ve eşiyle ilgili konu
inşallah gerçek değildir.
bir bayanın başına afedersin bundan berbat ne gelebilir ki :çok üzgünüm:

derdıne derman olayım ohaoldumsmile
kk ya daha fazla gırıp zamanını dert bolumunde degıl geyıkta gecır bıseyın kalmazaklinialirimsmile

derdıne derman olayım ohaoldumsmile
kk ya daha fazla gırıp zamanını dert bolumunde degıl geyıkta gecır bıseyın kalmazaklinialirimsmile

bayanssulusmile hep öyle yapıyodm sen biliyosun zaten yelüz :jeyyar: derdim vara bi takıldım psikopata bağladım oh neyseki tek ben değilmişim herkes etkilenmiş eyvahedigeldismile allah korusun ya :1ninca:

aslında hem daha uyanık olmayı öğreniyoruz hem kendimizce önlem almayı.. aynı zamanda aslında bu tarz olaylrla da karşılaşabileceğimizi gözönünde bulundurabiliyoruz.. böylece allah korusun bizim de başımıza gelirse daha az travmatik olacaktır.. benim kocam asla yapmaz diy düşünen birisi bu olaydan çok daha fazla etkilenir çünkü bunu gözönünde bulundrmadığından dolayı şok etkisi yaratacaktır.. bu şelilde düşünüyorum ben..

insan elinde olmadan etkileniyor gerçekten
ben sadece aldatma değil
diğer proplemleri okuyunca bile
etkileniyorum
bazen şükür ediyorum halime
bazende ders çıkarmaya çalışıyorum kendime
.

ayyy aynen benimde bozuldu valla
öyle ki dün bu konuyu okuyunca gece rüyamda eşimiz beni aldattığını gördüm aldattığı kadını bulup iksinide öldürdüm rüyamdaboshayallersmile
kafayı yemek üzereydim ki benim sıpa ağladı uyandım
allahıma şükrettim rüyaymış diye:Saruboceq:
sonra o sevinç ve uyku sersemliği bir araya gelince daaaannnnnnkkkkk kafamı beşiğe vurdum
iyice açıldım yani....

evet bozmaz mı... bazen saatlerce o kişinin derdini düşünüyorum çözüm arıyorum. bazen eşime tel. edip anlatıyorum. ya bak böylee olmuş kocacım sen yapmazsın dimi diyorum.
kaynana sorunlarını kaynanama anlatıyorum. sen böyle yapma diye bazen ama paronayak güçsüz olduğum zamanlarda.

X